Понеділок, 22.07.2024, 15:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 103
Гостей: 103
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Відбулося пленарне засідання позачергової сорок сьомої сесії Знам’янської міської ради
14:30
Відбулося пленарне засідання позачергової сорок сьомої сесії Знам’янської міської ради
  
12
На розгляд позачергової 47 сесії міської ради було винесено 3 питання порядку денного.

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012 р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік» збільшивши доходи та видатки загального фонду міського бюджету на 1015,0 тис.грн. за рахунок додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів, а також здійснила розподіл нерозподіленої субвенції на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначені обсягу міжбюджетних трансфертів у розмірі 300,0 тис.грн. районному бюджету Знам’янського району на галузь «Охорона здоров’я» для придбання медикаментів 100,0 тис.грн., продуктів харчування 50,0 тис.грн., оплату енергоносіїв 140,0 тис.грн., оплату ремонту медичної апаратури 10,0 тис.гн.

У зв’язку із прийняттям управлінських рішень відносно діяльності ЗМКП «Шляховик» про передачу функцій по утриманню мереж зовнішнього освітлення комунальному підприємству «ЗЖЕК №1» міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 2 серпня 2013 року №990 «Про передачу основних засобів» надавши право комунальному підприємству «ЗЖЕК №1» на оперативне управління для використання у господарській діяльності основних засобів.

 Також на сесії міської ради депутати внесли зміни до Статуту комунального підприємства Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал»..
На сесії міської ради були присутні перший заступник міського голови, депутат обласної ради В.Джулай, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, селищний голова смт. Знам’янка Друга Філіпенко С.І., старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Іванченко І.О., стажист на посаді прокурора Знам’янської міжрайонної прокуратури Шевцова Т.В., головний лікар Знам’янської ЦРЛ Муравський І.Б. та представники засобів масової інформації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты