Субота, 04.05.2024, 10:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 2 » На сесії міської ради
15:55
На сесії міської ради
          12 
Відбулося пленарне засідання сорок четвертої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, яке провів міський голова І.Крижановський. На розгляд 44 сесії було винесено 28 проектів рішень, що стосувалися життя міста. Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши розподіл нерозподіленої субвенції на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначені обсягу міжбюджетних трансфертів у розмірі 100,0 тис.грн. районному бюджету Знам’янського району на галузь «Охорона здоров’я» для ремонту медобладнання, придбання медикаментів та обстеження декретованої групи міського населення, а також перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників. Крім цього, депутати заслухали звіт начальника фінансового управління Т.Іваськів про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2013 року.
         12 
Міська рада внесла доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2011-2015 роки, Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янка на 2011-2015 роки та зміни до рішення міської ради від 24.04.2009р. №957 «Про затвердження Міської комплексної програми розвитку засобу масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті у м.Знам’янці на 2009-2013 роки».
Також, міська рада заслухала інформацію начальника управління МА та ЖКГ Л.Лаптєвої про хід виконання Міської програми з ліквідації амброзії полинолистної на території м.Знам’янки та хід виконання Міської програми з локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом на території м.Знам’янки.
Відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та рішення Кіровоградської обласної ради «Про використання майна цілісного майнового комплексу Кіровоградського обласного комунального підприємства «Ліки Кіровоградщини», міська рада прийняла до комунальної власності територіальної громади міста Знам’янки приміщення по вул.Петровського,5. Відповідно до листа генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград», з метою реалізації проекту «Реконструкція системи водопостачання м.Знам’янка із заснуванням енергозберігаючих технологій» у частині установки станції підвищення тиску, міська рала передала безкоштовно до обласної комунальної власності Кіровоградської обласної ради приміщення насосної станції за адресою: м.Знам’янка, вул.Матросова,28.
Гостра дискусія виникла у депутатів навколо питання про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника. Депутати відхили проект рішення на доопрацювання та вирішили дане питання заслухати на позачерговому пленарному засіданні.
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, надання дозволу на складання технічної документації, а також доповнила перелік земельних ділянок, набуття права оренди та продаж яких здійснюватиметься на аукціонах у 2013 році.
Окрім низки земельних питань, на пленарному засіданні було підтримано чимало депутатських запитів.
На сесії міської ради були присутні перший заступник міського голови, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, начальники управлінь та відділів міськвиконкому.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 898 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты