П`ятниця, 26.04.2024, 22:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 22 » Відбулося пленарне засідання сорок четвертої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
17:19
Відбулося пленарне засідання сорок четвертої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича, за участі секретаря міської ради Н. Клименко відбулося пленарне засідання сорок четвертої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
До початку сесії, відповідно інформаційної довідки фінансового управління про надходження субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, під головуванням заступника голови постійної комісія з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, відбулося засідання постійних комісій міської ради на якому обговорили зміни до бюджету, що пропонуються згідно даної довідки.
Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.
До порядку денного було включено додаткові питання, а саме: «Про  присвоєння чергового рангу міському голові Філіпенку С.І.»; «Про  внесення змін до складу постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання»; «Про  затвердження голів постійних комісій міської ради сьомого скликання»; «Про  створення тимчасової  контрольної комісії по перевірці якості та об’єму виконаних робіт по ремонту доріг та тротуарів за 2017 рік»; «Про визначення особи як представника Знам’янської міської ради в судовій справі №2-а/389/155/17 за позовом ПП «ОРБІТА» на рішення Знам’янської міської ради 21.04.2017 № 816».
Детально обговорили депутати рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 675 «Про міський бюджет на 2017 рік».
Голосування щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік проводилося окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів, а також по окремих пропозиціях, що були внесені постійними комісіями та депутатами міської ради.
На пленарному засіданні затвердили рішення міської ради «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету», «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2018 рік»; «Про затвердження Міської програми «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи»; «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам'янки»; «Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік».
На сесії також прийнято рішення з питань житлово-комунального господарства,  а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 лютого 2017 року №729»; «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2009 року №924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка» та рішення, що стосуються регулювання земельних відносин, тощо.
Загалом, за результатами роботи сесії було затверджено 37 рішень, у тому числі 7 депутатських запитів.
У різному секретар міської ради Н. Клименко ознайомила присутніх депутатів із заявою депутата Ю. Клюки щодо закріплення його за виборчим округом № 21 та запросила депутатів на заходи з нагоди річниці Дня Гідності та Свободи, які відбудуться 21.11.2017 о 15-30 год. та заходи до Дня пам’яті жертв голодомору, які відбудуться 25.11.2017 о 15-30 год. 
З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстами рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
У роботі сесії міської ради взяли участь:  перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови квартальних комітетів та ОСББ міста, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники громадських організацій, представники засобів масової інформації, мешканці міста.
На сесії міської ради були відсутні 3 депутати міської ради: М.Терновий, Н.Коленченко – лікарняний, І.Микуляк – за сімейними обставинами.

Головний спеціаліст з правових питань 
відділу забезпечення діяльності  міської ради   
В. Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 693 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты