Середа, 01.05.2024, 19:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 31 » Відбулося пленарне засідання сорок другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
14:48
Відбулося пленарне засідання сорок другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання

 
12         31 травня поточного року відбулося пленарне засідання сорок другої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, яке провів міський голова І.Крижановський. На розгляд 42 сесії було винесено 21 проект рішень, що стосувалися життя міста. 
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 18.02.2011р. №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідного профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради».
Також, міська рада внесла зміни до Програми благоустрою міста Знам’янки на 2012-2015 роки, Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янки на 2012-2015 роки та Міської цільової програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки.
12         З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури, покращення інвестиційного клімату на території міста Знам’янки Кіровоградської області міська рада затвердила проект генерального плану міста Знам’янки Кіровоградської області.
Міською радою затверджено ряд Програм: зайнятості населення м.Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року; протидії захворювання на туберкульоз на період до 2016 року та Положення про відділ по обслуговуванню Знам’янської міської ради та сектор організаційний виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
На виконання Закону України «Про адміністративні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 року №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг», з метою забезпечення вдосконалення порядку надання адміністративних послуг, підвищення їх якості, створення сприятливих і доступних умов для реалізації фізичними і юридичними особами прав на одержання таких послуг, міська рада вирішила створити з 1 липня 2013 року Центр надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради (далі – Центр). Затверджено Положення про центр.
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про перелік земельних ділянок, набуття права оренди та продаж яких здійснюватиметься на аукціонах у 2013 році; надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою; врегулювання земельних відносин, уточнення площ земельних ділянок та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку.
На сесії міської ради були присутні начальники управлінь та відділів міськвиконкому, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, помічник народного депутата, голова міської організації Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Ю.Майборода, голова міської політичної партії «УДАР» М.Корчинський.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 811 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты