Середа, 01.05.2024, 18:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 8 » Відбулося пленарне засідання сорок першої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
14:47
Відбулося пленарне засідання сорок першої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
 
12         8 травня поточного року відбулося пленарне засідання сорок першої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. А розпочалося воно приємним моментом – міський голова І.Крижановський нагородив Компанію «Геоід» за зайняте 5-те місце в масштабах держави «Виробництво будівельних виробів із пластмас» Національним сертифікатом «Лідер галузі 2012» та відповідною відзнакою до нього. За високі досягнення у галузі економіки та управлінні виробництвом нагородив генерального директора ТОВ «Геоід» Кліпацького Сергія Вікторовича – орденом «За заслуги перед Вітчизною».  
12           За високопродуктивну працю та професіоналізм нагороджено складальника виробів заводу ТОВ «Геоід» Шаріпова Володимира Меліновича Золотою медаллю «За трудові заслуги», а також за значний особистий внесок у виробничий процес, раціональний підхід у вирішенні бізнес-завдань, професіоналізм, лояльність до підприємства і солідарність у спільній справі нагороджено відзнакою «Працівник року 2012» водія автотранспортних засобів ТОВ «Геоід» Лубяного Олександра Анатолійовича.
Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, які виносилися на пленарне засідання. На розгляд 41 сесії було винесено 14 питань, що стосувалися життя міста.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників. А також затвердила звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2013 року.
На сесії міської ради депутати затвердили Міську програму «Центральний регіон – 2015» у новій редакції.
Міська рада заслухала інформацію про хід виконання Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янка на 2011-2015 роки; хід виконання Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року; Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури міста на 2012-2015 роки, а також хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 роки.
 
12          Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про надання згоди на виготовлення проектів землеустрою, про надання дозволу на складання технічної документації та врегулювання земельних відносин.
За вагомий внесок у розвиток та розбудову міста Знам’янка, за активну участь у громадському житті міста депутати міської ради затвердили проект рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» Джулаю Володимиру Олександровичу.  
12         
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 896 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты