П`ятниця, 29.03.2024, 13:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
15:14
Відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням секретаря міської ради Клименко Наталії Миколаївни 20 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

До початку сесії, по заявам мешканців м. Знам’янки Т.Мариненко та О.Осіпової, під головуванням депутата міської ради В.Мацка відбулося засідання постійних комісій міської ради на якому детально обговорили зміни до бюджету, що пропонуються згідно даних заяв.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутатів міської ради Філіпової Світлани Миколаївни та Пастуха Костянтина Костянтиновича.

До порядку денного було включено додаткові питання, а саме:  «Про  затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна територіальної громади міста»; «Про  затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м. Знам’янці на 2018 рік»; «Про  делегування представників міста до госпітальної ради Кропивницького госпітального округу»; «Про  звернення депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання Кіровоградської області до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та Верховної Ради України щодо недопущення прийняття запропонованих змін до ст.91 та 99 Бюджетного кодексу України»; «Про  внесення доповнення до Програми  економічного і соціального розвитку  м.Знам’янка на 2017 рік»; «Про затвердження Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки на 2018-2022 роки»; «Про внесення змін та доповнення до рішення міської ради від 25.04.2017р. №824 «Про затвердження Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку»; «Про визначення особи як представника Знам’янської міської ради в розгляді позову міського голови на рішення Знам’янської міської ради від 16 серпня 2017р. №997 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»; «Про надання дозволу на безоплатну передачу обладнання спортивного  майданчика з балансу управління  містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства Знам’янської міської на баланс відділу  освіту виконавчого комітету Знам’янської міської ради».
12

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко доповіла по проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року №675 «Про міський бюджет», а також повідомила про зміни по видатках, що пропонується внести додатково враховуючи розпорядження КМУ від 27.09.17 №689-р, а саме: збільшення призначень відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради для придбання обладнання та предметів довгострокового користування для будинку культури смт. Знам’янка Друга на суму 51,5 тис. грн., у т.ч. спів фінансування з міського бюджету 1,5 тис. грн., а також по фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради – субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій, а саме: передача субвенції селищному бюджету смт. Знам’янка Друга для придбання вуличних тренажерів та спортивно-ігрового майданчика для смт. Знам’янка Друга на суму 120,0 тис. грн.

Розглянуто пропозицію виділення 200 тис. грн.. для Знам’янської ЦРЛ на забезпечення відшкодування вартості лікарських засобів для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет міських жителів; також виділення коштів в сумі 100,0 тис.грн. на лікування тяжкохворої дитини А.Куценко, матеріальної допомоги для лікування І.Мариненко у сумі 105,0 тис.грн., матеріальної допомоги для лікування О.Осіпова у сумі 100,0 тис.грн.

Голосування щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік проводилося окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів, а також по окремих пропозиціях, що були внесені постійними комісіями та депутатами міської ради.

На сесії також прийнято рішення, що стосувалися комунального майна,  а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 серпня 2016 року №231 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №122-А по вул. В.Голого»; «Про визначення балансової вартості кабельних ліній та безоплатну передачу у власність ПрАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліній» та «Про  внесення змін до рішення міської ради від 19 серпня 2016 року №380 «Про  передачу приміщень комунальної  власності  міста».

Розглянуто та затверджено підготовлені відділом молоді, спорту та охорони здоров’я проекти рішень «Про затвердження Міської комплексної програми «Молодь знам’янщини» на 2018-2021 роки»; «Про затвердження Програми надання премій Знам’янської міської ради спортсменам та тренерам за визначні досягнення у спорті на 2017 -2020 роки» та «Про затвердження Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018–2021 роки».

Також прийнято рішення, що стосуються регулювання земельних відносин, тощо.

Не набрали достатньої кількості голосів проекти рішень «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам'янки»; «Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік» та «Про затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м. Знам’янці на 2018 рік».

Загалом, за результатами роботи сесії було затверджено 49 рішень, у тому числі 9 депутатських запитів.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь:  перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови квартальних комітетів та ОСББ міста, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники громадських організацій, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: С.Бойко,  В.Озеряний, Н. Тесленко – лікарняний, С.Постика, Т.Макарова – виробнича необхідність, Н.Тишкевич - навчання. 


Головний спеціаліст з правових питань 
відділу забезпечення діяльності  міської ради   
В. Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты