Четвер, 25.04.2024, 03:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 19 » Відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
13:13
Відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
  Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
 Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 
 Враховуючи пропозиції депутатських комісій, беручи до уваги згоду суб’єктів подання проектів рішень, з метою їх доопрацювання, з порядку денного сесії міської ради були виключені проекти рішень «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення рідких побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки», «Про передачу на баланс ОСББ «БУДИНОК МРІЇ-10»  вартості робіт об’єкта завершеного будівництва», «Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік», «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам'янки».
В обговоренні питання затвердження порядку денного взяли участь та надали свої пропозиції й повідомлення депутати міської ради С.Лєвінте та Ю.Майборода.
 Детально обговорили депутати міської ради  рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік. Голосування проводилося окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів, а також по окремих пропозиціях, що були внесені постійними комісіями та депутатами міської ради. З даного питання виступили та надали пропозиції депутати міської ради М.Терновий, А.Тесленко, Н.Тишкевич, К.Пастух, Ю.Майборода, Н.Тесленко, О.Тітарєв, І.Микуляк.
Депутати затвердили зі змінами та доповненнями рішення щодо стану виконання депутатських запитів за І півріччя 2017 року, стану виконання рішень міської ради за січень-травень 2017 року, а також звіт міського голови про роботу виконавчих органів за ІІ квартал 2017 року.  В обговорення даних питань взяли участь депутати міської ради Н.Тишкевич, Ю.Майборода, Н.Тесленко, 
Депутати підтримали внесення змін до складу постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, а також затвердили рішення «Про звернення міської ради щодо необхідності припинення блокування реєстрації податкових накладних (коригувань)». 
Прийнято інші питання, що стосуються регулювання земельних відносин тощо.
Загалом, за результатами роботи сесії було затверджено  49 рішень, у тому числі 17 депутатських запитів.
У різному начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Брунцвік ознайомила присутніх депутатів із змістом відповідей, що надійшли на адресу міської ради у відповідь на звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності вжиття заходів реагування з метою передачі у власність держави газорозподільних систем та їх складових, безоплатно наданих у користування суб’єктам господарювання недержавної форми власності, а також щодо ввезення на митну територію України транспортних засобів особистого користування з іноземною реєстрацією.
Міський голова зачитав повідомлення про сформування депутатської фракції «Сила людей» у Знам’янській міській раді сьомого скликання до складу якої увійшли депутати міської ради І.Микуляк, О.Рубан та Р.Кондратьєв.
Міський голова запросив присутніх взяти участь у святкових заходах з нагоди Дня Державного Прапора України та міських заходах з нагоди відзначення 26-ї річниці Незалежності України, які відбудуться відповідно 23 та 24 серпня 2017 року. 
З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
   У роботі сесії міської ради взяли участь:  В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови квартальних комітетів та ОСББ міста, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники громадських організацій, члени виконавчого комітету, представники засобів масової інформації, мешканці міста.
  На сесії міської ради були відсутні 7 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, І.Зіньковська, Ю.Сопільняк  – відпустка, С.Гуров, Н.Коленченко – виробнича необхідність, Л.Семиніна – лікарняний, О.Антоненко – за сімейними обставинами. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської
ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 743 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты