Субота, 27.04.2024, 06:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 11 » Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
09:10
Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
12
У зв’язку з виникненням надзвичайної ситуації у дошкільному навчальному закладі № 2 «Теремок» під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Під час засідання заступник начальника Кіровоградського місьміжрайонного управління Держсанепідемслужби у Кіровоградській області  Манько С.В. розповів присутнім про ситуацію, що склалася у дошкільному навчальному закладі та ознайомив з кількістю захворілих на данний час (10.03.2016 – 12 осіб). Зокрема Сергій Вікторович наголосив, що з метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації проведено санітарно-епідеміологічне обстеження дошкільного навчального закладу та відібрані для лабораторних досліджень необхідні зразки. 

12
Проведено бактеріологічні обстеження працівників закладу, хворих та контактних осіб.

На даний час в усіх хворих виявлений ротавірусний ентерит. Перебіг хвороби в них – середньої важкості. Інфікування вихованців сталося контактно-побутовим шляхом від першого захворілого хлопчика в групі. Усім захворілим надається необхідна медична допомога.

Начальник відділу освіти Л.Грекова доповіла про проведений комплекс протиепідемічних заходів, спрямованих на попередження поширення інфекції. Також Людмила Анатоліївна повідомила, про те що, відповідно до наказу міського відділу освіти з 7 березня тимчасово  до 12 березня, призупинено відвідування садочку дітьми групи № 6 до проведення заключної дезінфекції.

Комісією прийнято рішення про необхідність виділення коштів з резервного фонду міського бюджету  на проведення  заходів по дослідженню стану хворих та осіб, які контактували з ними, а також лікування захворілих. Також комісія доручила відділу освіти до 1 травня 2016 року здійснити аналіз санітарно-технічного стану підпорядкованих навчальних закладів, спланувати та забезпечити виконання заходів по приведенню їх до нормативних вимог.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 819 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты