Четвер, 25.04.2024, 11:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 16 » Відбулося представлення нового головного лікаря "Відділкової лікарні ст. Знам'янка"
14:21
Відбулося представлення нового головного лікаря "Відділкової лікарні ст. Знам'янка"
 
12          Сьогодні,    16 лютого 2012 року, в приміщенні "Відділкової лікарні ст. Знам'янка" Державного підприємства «Одеська залізниця», заступник начальника медичної служби Одеської дороги Олександр Григорович Лисий, представив головного лікаря - Сергія Миколайовича Тимошенка. Привітали Сергія Миколайовича з призначенням на відповідальну посаду міський голова І.Крижановський та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький.
«Сергія Миколайовича у нашому місті знають як справжнього професіонала, кваліфікованого лікаря та гарного організатора», – підкреслив Ігор Борисович, вітаючи нового головного лікаря .
На зборах колективу Державного закладу «Відділкова лікарня ст. Знам'янка» Державного підприємства «Одеська залізниця» з приводу представлення головного лікаря також виступив заступник начальника медичної служби Одеської залізниці Лисий Олександр Григорович, який повідомив про включення Державного закладу «Відділкова лікарня ст. Знам'янка» ДП «Одеська залізниця» до плану заходів з реформування медичних закладів залізничного транспорту на 2012 - 2013 роки для корпоративного медичного забезпечення у рамках виконання «Плану заходів Укрзалізниці з реалізації Державної цільової програми реформування залізничного транспорту на 2010 - 2019 роки». Це говорить про те, що Державний заклад «Відділкова лікарня ст. Знам'янка» ДП «Одеська залізниця», який існує вже 129 років - буде існувати і надалі, надаючи висококваліфіковану медичну допомогу значній частині населення міста і району, згідно протяжності мережі Знам'янської дирекції залізничних перевезень.
Державний заклад «Відділкова лікарня ст. Знам'янка» ДП «Одеська залізниця» - один з 94 лікувальних закладів, які увійшли в план створення центрів надання медичної допомоги, затверджених переліком медичних закладів Укрзалізниці.
Гості побували у всіх відділеннях лікарні, поспілкувалися з медичними працівниками, ознайомилися з обладнанням, умовами перебування та лікування хворих. Особливу увагу звернули на палати для ветеранів війни.
У 2010 році лікарня акредитована з присвоєнням вищої категорії .
Лікарня має сучасне лікувально-діагностичне обладнання, яке доповнене комп'ютерними діагностичними комплексами: «Допуск», «Візус», «Аскольд», моніторування артеріального тиску та серця, кольпоскопія, цифровий флюорограф, велоергометр, УЗД апарати, що дає можливість обстежити і лікувати пацієнта за багатьма профілями.
Державний заклад «Відділкова лікарня ст. Знам'янка» ДП «Одеська залізниця» впродовж багатьох років, окрім загальнодержавних функцій з надання медичних послуг населенню, виконує державне замовлення із забезпечення безпеки руху поїздів: проводить передрейсові і післярейсові огляди локомотивних бригад, періодичні обов'язкові медичні огляди робітників, забезпечує постійний контроль за станом здоров'я залізничників, робота яких пов'язана з безпекою руху поїздів, надає невідкладну медичну допомогу пасажирам на вокзалах та у поїздах.
  
12              
12              
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты