П`ятниця, 29.03.2024, 04:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 13 » Відбулося розширене засідання міської координаційної ради з питань фізичної культури та спорту
13:19
Відбулося розширене засідання міської координаційної ради з питань фізичної культури та спорту
12
11 січня 2017 року відбулось розширене засідання міської координаційної ради з питань фізичної культури та спорту. 

На чолі з першим заступником міського голови Валентиною Загородньою, на захід були запрошені представники спортивних громадських організацій міста, директор спортивної школи Євген Гавришевський, депутати Знам’янськогої міської ради та голови постійних профільних комісій:  Юрій Сопільняк, Володимир Мацко, Неля Данасієнко. 
12

В.Загородня висловила слова подяки за підтримку галузі всім присутнім, та відмітила, що спортивне життя в місті існує завдяки тісній співпраці громадських об’єднань спортивного спрямування, депутатів Знам’янської міської ради та виконавчого комітету. 

Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська привітала всіх присутніх із гідним закінченням року, якій був насичений спортивними подіями. Завдяки злагодженій роботі закладів освіти, КДЮСШ, громадських організацій спортивного спрямування місто вибороло ІІІ місце в області за результатами минулого року. Цей результат необхідно покращувати, тож треба об’єднати  зусилля, щоб Знам’янка і надалі досягала певних спортивних здобутків. 
12

Неможливо не відмітити, що  покращення фінансового стану відділу, надало більше можливостей щодо участі в обласних змаганнях, та забезпеченням нагородними матеріалами. 

В нашому місті гарні спортивні традиції досвідчені тренери, які виховали вже не одне покоління переможців. Докладаються зусилля для того, щоб у Знам`янці спорт розвивався і ми пишалися нашими досягненнями та перемогами не лише в області, а й в Україні, а можливо й в світі, що довели наші знам’янські спортсмени Анастасія Мисник та  Андрій Хрипта під час олімпіади в Ріо.

Начальник відділу освіти Л.Грекова та директор КДЮСШ Є.Гавришевський розповіли про спортивні здобутки у галузі освіти.
12

Присутні мали змогу висловити свої думки з приводу спортивних проблем що існують, та своє бачення щодо розвитку та підтримки масового спорту.

Захід проходив на досить позитивній ноті взаєморозуміння, був щирий на слова вдячності за проведену роботу, та кульмінацією зібрання було вручення подарунків. 

Відділом освіти придбано 4 професійні велосипеди та 2 списи для метання. 

Від відділу молоді спорту та охорони здоров’я керівники громадських організацій та спортивних федерацій міста отримали спортивний інвентар: м’ячі, маківари, приладдя для настільного тенісу, боксерські рукавички, шахи. 

По комплекту м’ячів передано до кожної школи міста.

Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров’я
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты