П`ятниця, 26.04.2024, 09:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 17 » Відбулося спільне засідання постійних комісій
10:34
Відбулося спільне засідання постійних комісій
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого було розглянуто проекти рішень, які виносяться на розгляд чергової двадцять першої сесії міської ради.

Депутати заслухали провідного інженера-енергетика ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Н.Адамович, яку запропоновано для включення до складу виконавчого комітету міської ради. Надія Анатоліївна коротко проінформувала про основні напрямки своєї діяльності на виробництві, відмітила досягнення під час перебування в складі депутатського корпусу 5-го та 6-го скликань, а також зупинилася на першочергових завданнях, що ставить перед собою, у разі обрання її до складу виконавчого комітету Знам’янької міської ради.

Керівник комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» М.Коротченко, відповідно до протокольного доручення постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Л.Семиніна) надав присутнім інформацію щодо фінансової підтримки з міського бюджету, що була надана комунальним підприємствам міста у 2015 – 2016 р. р. 
12

Під час обговорення проектів рішень, головуючим на засіданні було доведено до відома присутніх інформацію, узагальнену за результатами розгляду їх профільними комісіями. 

За результатами обговорення, прийнято рішення та надано протокольні доручення, внесено пропозиції суб’єктам подання рішень щодо: доопрацювання до сесії міської ради проектів рішень (внесення доповнень та змін до запропонованих проектів рішень, отриманих від профільних комісій; доповнень та змін, що стосуються фінансування бюджетних установ міста тощо).

У роботі комісії також взяли участь: перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, кандидати на посаду членів виконавчого комітету: секретар громадської організації «Знам’янська  Спілька підприємців» І.Усаченко та провідний інженер-енергетик ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Н.Адамович, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники ЗМІ.
 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты