Вівторок, 23.04.2024, 23:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
15:51
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
За участю секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. А.Тесленко) та з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. М.Терновий).

Під час засідання, присутні розглянули напрямки використання коштів міського бюджету в галузі «Житлово-комунальне господарство» протягом 2015 року та обговорили необхідність розробки відповідних планових заходів на 2016 рік.

За результатами роботи комісій, прийнято рішення та надано відповідні доручення. З протоколами засідань комісії можна буде ознайомитися на сайті Знам’янської міської ради в розділі «Міська рада» ( Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій).

У засіданні комісії та обговоренні питань порядку денного взяли участь члени комісій: А.Тесленко, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, К.Пастух, І.Грінченко, А.І.Мороз, С.Лєвінте, О.Щава, а також: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Ю.Лапіна, заступник начальника фінансового управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лепетко О.М., депутат міської ради Н.Тишкевич, голова міської організації політичної партії «Народний контроль» Н.Іванова.

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1093 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты