Четвер, 25.04.2024, 14:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 13 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
13:21
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради щодо розгляду питань, винесених на розгляд чергової тринадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Депутати заслухали думку голів ОСББ міста, які були запрошені до участі в спільному засіданні комісій, щодо механізму передачі житлових будинків з балансу КП «ЗЖЕК№1» на баланс ОСББ. Присутніх та депутатів турбували питання щодо: обстеження житлових будинків та визначення обсягів робіт, що потребують виконання; виготовлення технічних паспортів на житлові будинки, що передаються; фінансування робіт, що потребують виділення коштів з міського бюджету; відповідальності міської влади за стан житлового фонду незалежно від форми власності; шляхів фінансової підтримки житлових будинків ОСББ з міського бюджету; правовідносин, що виникають між ОСББ, як власником будинку, та мешканцями неприватизованих квартир в будинку тощо.

Сергієм Кліпацьким було запропоновано відповідальним фахівцям виконавчого комітету міської ради щотижня проводити зустрічі з головами новостворених ОСББ з метою надання їм необхідних роз’яснень чинного законодавства по питанням, що виникають на етапі переходу до самостійної форми господарювання. Сергієм Вікторовичем запропоновано також, під час проведення сесії, голосувати за прийняття рішення про зняття будинку з балансу за умови присутності голови ОСББ даного будинку.

Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком  було відзначено про постійне прагнення міської влади до забезпечення надання послуг КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» належної якості, а також необхідності перерозподілу бюджетних призначень КП «ЗЖЕК №1», а саме: спрямування фінансової підтримки підприємству на виконання робіт.

Під час розгляду проекту рішення «Про затвердження Положень про  відділи, управління, служби Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету», депутатами було піднято питання: визначення особи, яка буде здійснювати роботу з секретною інформацією, що має ступінь секретності «таємно»; осіб, що будуть здійснювати контроль за виконанням рішення; повноважень відділу економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі щодо контролю за надходженнями місцевих податків та зборів тощо.

Обговорили присутні й проект рішення про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління та дозатвердження персонального складу виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 

Під час обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56 «Про міський бюджет на 2016» піднято питання виділення коштів на фінансування стипендій та харчування учням Знам’янського професійного ліцею. Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було наголошено на відповідальності директора закладу за своєчасне вирішення питань фінансування закладу.

Розглядаючи питань регулювання земельних відносин, депутатами міської ради підтримано рекомендації щодо підготовки проектів рішень з питань регулювання земельних відносин окремо по кожному заявнику.

На засіданні постійних комісій міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. З даними щодо відвідування депутатських комісій депутатами міської ради можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Присутність депутатів під час засідання депутатських комісій»

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 863 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/8

Кировоград: новости и сайты