Понеділок, 22.07.2024, 14:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 12 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради.
14:57
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради.
12
Під головування депутата міської  ради М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами ( секретаря) виконавчого комітету І.Ртушної відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради.

За пропозицією депутатських комісій та окремих депутатів, рішенням спільного засідання постійних комісій міської ради, було запропоновано винести на розгляд міської ради питання про включення до порядку денного сесії, додатково, чотирьох проектів рішень, а саме:

«Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.2016 р. №179 «Про впровадження системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади м.Знам’янка» в частині приведення його до вимог Закону України «Про публічні закупівлі»;

«Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31.03.2009 року №924 «Про організацію дорожнього руху по м.Знам’янка» щодо встановлення дорожніх знаків 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено» по вул. Осадчого на перетині з вулицею Олега Антонова та на перетині з провулком Транспортний;
«Про встановлення пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті Голого В.А.»;
«Про створення тимчасової контрольної комісії по вивченню питання конфігурації земельної ділянки наданої ТОВ «Акватек-М». 
12

Депутати міської ради, заслухали інформацію голів постійних комісій міської ради щодо висновків та рекомендацій, зроблених ними під час розгляду профільних питань, поставили додаткові питання доповідачам, внесли свої зауваження та доповнення.

Під час розгляду питання скасування рішення виконавчого комітету від 13.07.16 р. №199 «Про розгляд звернення директора ТОВ «Фора-Март» щодо розміщення малих архітектурних форм ( торгівельні палатки), було також заслухано думку приватних підприємців Білієнка О.Н., Юрпольської Л.А. та інших з даного приводу. 

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, приватні підприємці міста, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 921 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты