П`ятниця, 29.03.2024, 16:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 20 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
08:37
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
Під головування депутата міської  ради О.Антоненка, за участю міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради. 

Під час розгляду питання «Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку міста» депутати заслухали інформацію т.в.о. Знам’янського міського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області  Котиги С.В. щодо напрямків використання коштів, виділених міською радою у 2016 році. 

За отриманою інформацією, кошти у сумі 200,0 тис.грн. використані на придбання паливно-мастильних матеріалів та системи відеоспостереження і контролю. Проектом рішення міської ради передбачається додаткове фінансування відділу поліції, напрямки використання коштів – придбання паливно-мастильних матеріалів та обладнання і матеріалів для подальшого облаштування системи відеоспостереження (планується встановлення відеокамер біля магазину «Катерина» по вулиці М.Грушевського, на розі вулиць В.Голого та Привокзальної, біля Міського парку відпочинку).
12

У обговоренні питання виділення коштів Знам’янському міському відділу поліції прийняли участь депутати міської ради. Так, депутат міської ради О.Рубан, запропонував відділу поліції розглянути питання щодо придбання IT-камер, що будуть працювати за наявності доступу до інтернету та електричної мережі;  підняв питання співпраці відділу поліції та приватних підприємців, приміщення магазинів яких облаштовані відеокамерами; вирішення питання заборони паркування та проїзду автомобільного транспорту на газонах міста.
Депутатом міської ради Н.Данасієнко було порушено питання необхідності розробки Знам’янським міським відділом поліції Програми відеоспостереження міста Знам’янка з обрахунком планової потреби фінансування заходів.

Депутом міської ради В.Мацком було проінформовано присутніх та наголошено на необхідності співпраці працівників відділу поліції та виконавчого комітету міської ради, а також щодо дотримання вимог чинного законодавства.

Під час обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56 «Про міський бюджет на 2016 року» було детально обговорено питання напрямків використання коштів, що додатково плануються виділятися з міського бюджету. За рішенням спільного засідання комісій було запропоновано на сесію міської ради надати бюджетний запит УМА та ЖКГ щодо коштів, які планується виділити з міського бюджету на потреби житлово-комунального господарства міста.

Депутат міської ради Н.Тишкевич висловила думку щодо необхідності отримання детального звіту щодо використання коштів міського бюджету Знам’янською міською організацією ветеранів України з метою розгляду питання виділення додаткового фінансування.

Головою постійної комісії з питань житлово-комунальнго господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко запропонував підчас розгляду внесення змін до бюджету проводити голосування по кожній пропозиції окремо.  

Під час обговрення питання щодо затвердження списку присяжних Знам’янського міськрайонного суду по м.Знам’янка депутати міської ради Ю.Майборода, А.Тесленко висловили думки щодо необхідності проведення співбесіди з кандидатами  під час проведення депутатських комісій, а також визначення Порядку відбору кандидатів.Суб’єкту подання рекомендовано зняти проект рішення на доопрацювання та винесення на розгляд чергової сесії міської ради.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голова Знам’янської міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, помічники-консультанти депутатів міської ради,  голови ОСББ та мешканці міста, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты