Четвер, 25.04.2024, 14:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 16 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
08:29
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузіна, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого було розглянуто проекти рішень, які виносяться на розгляд чергової двадцять третьої сесії міської ради.

Обговоривши План роботи міської ради на 2017 рік, депутатами було підтримано рішення щодо розгляду даного проекту на черговій сесії міської ради враховуючи доповнення та зміни, що були запропоновані: заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальником фінансового управління Г.Лихотою,  відділом економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі ( нач. І.Кузіна), секретарем постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Тесленко. 

Під час розгляду проекту рішення міської ради «Про надання згоди  комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» на продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень під розміщення аптек», депутатом міської ради С.Каратєєвим було піднято питання можливості заснування комунального аптечного закладу. Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було зазначено, що аптечний заклад комунальної форми власності може бути створений тільки, як окреме комунальне підприємство.

Розглядаючи проект рішення «Про надання дозволу начальним закладам на укладання договорів оренди частини приміщень», голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк надав присутнім інформацію про необхідні зміни та уточнення до проекту рішення, а саме – відповідний дозвіл має бути наданий відділу освіти ( нач. Л.Грекова), як головному розпоряднику бюджетних коштів. В обговоренні проекту рішення взяли участь депутати міської ради С.Кліпацький, С.Каратєєв.
12

Враховуючи інформацію голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища А.Тесленка щодо відсутності зауважень та пропозицій від профільної комісії, проект рішення «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №109-А по вул. Калиновій» запропоновано винести на розгляд чергової сесії міської ради.

Під час обговорення Положення про фінансове управління Знам’янського міськвиконкому, депутатами міської ради Н.Тесленко, Ю.Сопільняком, було запропоновано заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальнику фінансового управління Г.Лихоті розглянути питання щодо включення до завдань управління питання проведення організаційної роботи по збільшенню надходжень до міського бюджету.

За результатами обговорення проекту Програми розвитку безоплатної правової допомоги населенню м.Знам’янка на 2016-2018 роки, враховуючи зауваження голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького, з метою  розширення змісту програми та конкретизації основних її завдань та заходів з реалізації, начальнику Знам’янського бюро правової допомоги Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській обл. Большакову Р.В. та начальнику юридичного відділу міськвиконкому Данільченку Ю.В. запропоновано до сесії міської ради доопрацювати даний проект рішення. Депутатами міської ради Н.Тесленко, С.Каратєєвим надані зауваження та пропозиції в  частині визначення координатора роботи з розвитку безоплатної правової допомоги населенню від виконавчого комітету, та залучення КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» ( кер. М.Коротченко) до організації друку інформаційно-роз’яснювальних матеріалів, що будуть виготовлятися з метою реалізації зазначеної Програми та надання консультативної допомоги населенню.

Головою постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацьким надано присутнім інформацію щодо проектів рішень, які виносяться комісією, а саме: «Звіт постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики з травня по жовтень 2016 року» та «Про внесення змін  та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 25.12.2015р. №57». В обговоренні даних питань взяли участь начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна, депутати міської ради Н.Данасієнко, О.Кузін, Н.Тесленко  та інші, а також міський голова, який зокрема наголосив на роботі, що проводиться спільно з керівником КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» М.Коротченком  в частині вивчення питання  замовлення проектно-кошторисної документації для центрального ринку міста.

Секретар постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Тесленко проінформувала основний зміст проекту рішення, що був підготовлений та запропонований до розгляду зазначеною  комісією, а саме: «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету у 2017 році». В  обговоренні даного проекту взяли участь депутати: О.Рубан, який надав інформацію щодо практики інших міст України під час використання системи  «Prozorro», а також підняв питання коштів, що можуть бути зекономлені за умови користування системою; І.Микуляк щодо необхідності забезпечення ефективності використання коштів міського бюджету; С.Кліпацький про правову оцінку, що надана проекту рішення в межах чинного законодавства та необхідності поступового переходу головними розпорядниками, розпорядниками нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів до використання системи  «Prozorro»; А.Тесленко щодо необхідності впровадження інструментів реформування у системі публічних закупівель, що проводиться на рівні держави, на місцевому рівні; С.Каратєєв, який звернувся із запитанням щодо представлення місцевого виробника на електронному закупівельному майданчику.

Розглядаючи питання:  поновлення терміну дії договору оренди земельних ділянок; затвердження проекту землеустрою (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки); продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, депутати міської ради О.Кузін, Ю.Майборода, О.Тітарєв, С.Кліпацький, О.Антоненко, В.Озеряний, підняли питання щодо: правових підстав видачі містобудівних умов та обмежень; відповідальності посадових осіб; забезпечення реалізації права власників; своєчасності подання заяв до виконавчого комітету міської ради; орендної плати; збільшення площ земельних ділянок, що відбулося після реконструкції об’єктів торгівлі тощо. 

За результатами обговорення, прийнято рішення та надано протокольні доручення, внесено пропозиції суб’єктам подання рішень.

У роботі спільного засідання депутатських комісій також взяли участь: перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, секретар громадської організації «Знам’янська Спілка підприємців» І.Усаченко, представники ЗМІ.
 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 879 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты