Субота, 20.04.2024, 03:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 18 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
15:37
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка , за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради з питань: охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко),  землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін), житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко), споживчого ринку, підприємництва та правової політки ( заст. гол. І.Микуляк), бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий) . У роботі комісій також взяли участь депутати міської ради, що входять до складу інших комісій. Присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 21 квітня 2017 року.12

Під час обговорення питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» депутати обговорили пропозиції постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий) висловлені за результатами розгляду листів головних розпорядників коштів  - відділу культури і туризму (нач. С.Бабаєва) та управління соціального захисту населення ( нач. А.Волошина), а також звернення мешканців міста. 
В обговоренні питання виділення коштів для поїздки дитячого колективу «Екстраверт» на фестивалі «Сонячні танці» в м. Олександрія та «На хвилях Дніпра» в м. Києві взяли участь: міський голова С.Філіпенко, який наголосив на необхідності комплексного та програмного підходу до вирішення піднятого питання на рівні міста, а також начальник відділу освіти Л.Грекова, яка наголосила на доцільності розробки відповідних критеріїв відбору щодо фінансування участі тих чи інших колективів у конкурсах різних рівнів.  Окремі думки з даного питання висловили депутати міської ради Н.Тесленко, Н.Данасієнко, І.Микуляк.
Депутати розглянули також питання збільшення бюджетних призначень по головним розпорядникам коштів: відділу культури і туризму ( нач. С.Бабаєва) для фінансування під’єднання мереж водопостачання по міському краєзнавчому музеї, а  також управлінню соціального захисту населення ( нач.А.Волошина) щодо фінансування родини усиновлювачів, що утворилася в міста нещодавно. Рішення щодо внесення змін до існуючого проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» буде прийнято за результатами голосування під час проведення чергової сесії міської ради 21 квітня 2017 року.
Депутати розглянули  питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації.
Перед початком розгляду проектів рішень щодо питань регулювання земельних відносин, депутати заслухали в.о. начальника відділу архітектури та містобудування О.Мостового щодо звернення голови Петрівської сільської ради Л.Шульги з питання погодження генерального плану с. Петрово. Начальником юридичного відділу Ю.Данільченком було доведено до відома присутніх, що наразі тривають судові спори з питання меж міста Знам’янка. 
До присутніх звернувся голова Петрівської сільської ради Л.Шульга, який відмітив, що наразі триває погодження генерального плану с. Петрово із суміжними землекористувачами, у тому числі з м. Знам’янка.  Навів приклади перспектив розвитку території за рахунок земель Знам’янського району. До присутніх також звернулася головний архітектор Знам’янського району Т.Бабіч, яка наголосила на тому, що наразі триває узгодження меж с. Петрово, а не узгодження земель Петрівської сільської ради. Спірних питань по межам міста Знам’янка та села Петрове немає.
Під час обговорення даного питання депутатами міської ради було наголошено на необхідності вирішення питання створення об’єднаної територіальної громади з центром у м. Знам’янка, що дасть можливість вирішити питання межових спорів між двома територіями. Відмітили присутні також й той факт, що підприємства, що розташовані  на землях Петрівської міської ради, але зареєстровані та мають юридичну адресу в м. Знам’янка, сплачують земельний податок до Петрівської сільської ради хоча фактично розташовані в м. Знам’янка. В обговоренні даного питання взяли участь депутати міської ради Н.Тесленко, А.Тесленко, начальник відділу земельних питань А.Грицюк.
У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г. Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.




Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 865 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 2.7/7

Кировоград: новости и сайты