Субота, 20.04.2024, 05:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 17 » Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
07:48
Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань: охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко),  землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін),  освіти, культури, молоді та спорту (гол. Ю.Сопільняк),житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. А.Тесленко) . У роботі комісій також взяли участь депутати міської ради, що входять до складу інших комісій. Присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 19 травня 2017 року.

Під час обговорення питань: «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», «Звіт про виконання міського бюджету за І квартал» та «Звіт міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2016 рік» депутати обговорили пропозиції постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий) висловлені за результатами розгляду даних питань. В обговоренні взяли участь депутати міської ради М.Терновий, Ю.Сопільняк, Н.Тишкевич, О.Тітарєв.

Під час обговорення питання ««Про внесення змін до рішення міської ради від 20.05.2016 року №206 «Про затвердження Положення про проведення щорічного міського конкурсу «Людина року»» від депутата міської ради Н.Тишкевич надійшла пропозиція щодо необхідності доопрацювання вимог зазначеного Положення та призупинення проведення конкурсу у 2017 році.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк проінформувала присутніх про результати розгляду питань регулювання земельних відносин профільною комісією з питань землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін). Відповідно до пропозицій комісії, присутні заслухали одного із заявників, що звернувся до міської ради з проханням вилучити земельну ділянку та скасувати договір оренди землі та додаткову угоду до нього у зв’язку із переходом права власності на будівлі. З даного питання виникла гостра дискусія.

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації.

У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г. Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.



Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 805 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты