Середа, 24.04.2024, 12:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 20 » Відбулося спільне засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання
15:17
Відбулося спільне засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням депутата міської ради Ю.Сопільняка, за участі  секретаря міської ради Н.Клименко,  першого заступника міського голови В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами міськвиконкому І.Ратушної відбулося спільне засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Під час засідання, присутні обговорили питання, що були запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, до розгляду на черговій дванадцятій сесії міської ради сьомого скликання. 
Перед початком роботи комісії, присутні заслухали думку керівництва та представників Центральної районної лікарні щодо створення єдиного медичного простору на території міста Знам’янки. Секретар міської ради Наталія Клименко зачитала пристунім проект рішення міської ради з даного питання, який буде запропоновано до розгляду депутатів міської ради у червні поточного року.
                                                                                                                                                                                     Широке обговорення відбулося під час розгляду питань порядку денного «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2016 року №56 «Про міський бюджет на 2016 рік», «Про затвердження Положення про проведення щорічного конкурсу «Людина року». 

12
Заслухали дупатати міської ради і проекти рішень, що не були включені до розпорядження міського голови, яким затверджено порядок денний  дванадцятої сесії міської ради, а саме: «Про направлення на навчання керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушну І.О.» та «Про внесення змін до п. 2 рішення міської ради  № 175 від  22 квітня 2016року  «Про  припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» 
шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією було прийнято рішення та надано рекомендації суб’єктам подання проектів рішень. 

На спільному засіданні постійних комісій міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради (інформацію можна отримати на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Пристуність на депутатьских комісіях»), а також в.о. головного лікаря міської лікарні ім. А.В.Лисенка Л.Полєжай,  керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату упаравління Знам’янської міської ради.
Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 719 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты