П`ятниця, 29.03.2024, 14:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 27 » Відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь Героя АТО - Миколи Валерійовича Бутенка
15:53
Відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь Героя АТО - Миколи Валерійовича Бутенка
На території виробничого підрозділу "Одеське територіальне управління" Знам’янська дільниця з будівництва відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь Героя АТО - Миколи Валерійовича Бутенка.

В урочистому мітингу з нагоди відкриття меморіальної дошки взяли участь: начальник виробничого підрозділу "Знам’янська дирекція залізничних перевезень" Матвієнко Володимир Васильович, начальник Знам’янської дільниці з будівництва виробничого підрозділу "Одеське територіальне управління" Ужвенко Олександр Валерійович, секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна, керуюча справами Ратушна Ірина Олександрівна, працівники підприємства, рідні загиблого Героя, військовослужбовці, громадськість.
Розпочався захід з виконання гімну України. 
Опісля пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання.

"Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного. Гідний поваги народ, має пам’ятати того, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави", — наголосив начальник виробничого підрозділу "Знам’янська дирекція залізничних перевезень Володимир Матвієнко.

Слова скорботи та глибокої поваги про пам’ять і подвиг загиблого Героя висловив начальник Знам’янської дільниці з будівництва виробничого підрозділу "Одеське територіальне управління" Олександр Ужвенко.

Ми схиляємо голови у печалі і водночас захоплюємось подвигом Героя. Висловлюю щирі співчуття рідним Миколи Валерійовича. Ваша втрата – надзвичайно тяжка і непоправна. Важко добрати слів, аби розрадити. На жаль, передчасно цей світ залишають найкращі. А наш обов’язок людяності - пам’ятати про полеглих воїнів», - підкреслила у своєму виступі секретар міської ради Наталія Клименко.

В ході мітингу звучали зворушливі слова та спогади про Героя. Війна посилає жорстокі випробування. Ми втрачаємо кращих людей, втрачаємо Героїв. Герої не вмирають, вони вічно житимуть у наших серцях. Ми будемо пам’ятати про них. Слава Україні!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 851 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты