П`ятниця, 26.04.2024, 18:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Відбулося урочисте зібрання з нагоди 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму з питання проголошення незалежності України
17:55
Відбулося урочисте зібрання з нагоди 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму з питання проголошення незалежності України
 
12         1 грудня 1991 року – ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, економічного зростання, культурного піднесення.
У цей день у залі засідань міськвиконкому відбулося урочисте зібрання з нагоди 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму з питання проголошення незалежності України.
   
12          Привітав присутніх зі святом міський голова І.Крижановський.
Про нелегкий шлях до незалежності України, перші кроки незалежності, про розбудову громадянського суспільства, розповіли у своїх виступах депутат Знам`янської міської ради Н.Лозан, начальник юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченко, зберігач фондів міського краєзнавчого музею О.Моліс.
У ході урочистого зібрання секретар міської ради А.Тесленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, депутати Знам`янської міської ради Е.Ільченко, О.Куцов поклали квіти до пам`ятника видатного українського борця за свободу та незалежність України Т.Г.Шевченка.
   
12          У зібранні взяли участь: керівництво міськвиконкому, депутати міської ради, лідери міських громадських організацій та політичних партій, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій міста.
Міський голова І.Крижановський спільно із завідуючою сектором у справах сім`ї та молоді міськвиконкому С.Бабаєвою вручили багатодітним мамам Піхоті Л.К., Явдик А.О., Нельзі О.М., Ковальовій А.І. посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» та нагрудні знаки.    
12          
Захід підготовлено організаційним відділом міськвиконкому спільно з міським Палацом культури.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 684 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты