Неділя, 05.05.2024, 15:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 31 » Відбулося відкриття нового дитячого майданчика у селищі Знам'янка Друга
14:36
Відбулося відкриття нового дитячого майданчика у селищі Знам'янка Друга
 
12         Немає більшого щастя, ніж бачити щасливі посмішки на обличчях дітей.
31 серпня відбулося відкриття нового дитячого майданчика у селищі Знам'янка Друга, спорудженого за ініціативи селищного голови С.Філіпенка та за підтримки депутатів селищної та міської рад, громади селища в рамках міської програми "Центральний регіон – 2015" .
З самого ранку дітвора, затамувавши подих, з нетерпінням чекала урочистого моменту відкриття нового майданчика. Піднесений настрій мали як діти, так і дорослі.
− Ми все зробили для того, щоб цей день запам’ятався усім. Ми подарували вам новий майданчик, і нехай тепер це буде територією добра, куди і дорослі, і діти зможуть прийти, посидіти, відпочити, − звернувся до присутніх Сергій Іванович. – Нам вдалося створити чудовий куточок радості та розваг для маленьких мешканців нашого селища. І ми дуже сподіваємося, що кожен день після садка чи школи малюки з нетерпінням і радістю будуть поспішати на цей новий дитячий майданчик, і на цьому місці завжди буде лунати дзвінкий дитячий сміх!
 
12          Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова І.Крижановський: - Дитинство це пора мрій і сподівань, це віра в казку яку їм дарують дорослі. Тому саме від нас залежить яким буде дитинство малюків. Про що мріє малеча? Про щось приємне і хороше, на кшталт «Диснейленду», де багато каруселей та іграшок, де вони з однолітками можуть весело погратися. Спорудження нових дитячих та спортивних майданчиків, нехай і непрямо, але сприяє залученню дітей і молоді до спорту та активного відпочинку. До того ж, приводяться до ладу раніше занедбані території – двори стають охайнішими, привабливішими та навіть світлішими. А з іншої сторони, майданчики стають місцем не лише дозвілля дітей, а й місцем спілкування їхніх батьків, сусідів та усієї місцевої громади.
– Справу зроблено потрібну, і для дітей це вкрай важливо. До цього тут був просто пустир, дітям ніде було грати, а зараз ось подивіться: дуже гарно! Є де веселитися і розважатися, – говорить мешканка селища.
 
12          Такі незабутні хвилини радості жителям селища Знам'янка Друга подарували селищний голова С.Філіпенко, депутати селищної та міської рад:Р.Корж, А. Мороз, В.Рогова, М.Ільїн, Т.Макарова, голови вуличних комітетів:В.Землянська, В.Калашнікова, мешканці вул.1 Травня, вул.Бацанова, вул. Комсомольської та інші.
В свою чергу селищний голова подякував громаді за виявлену підтримку та наголосив, що цього року селище отримає ще й спортивний майданчик.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 742 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты