Субота, 20.04.2024, 12:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій
10:10
Відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій
12
На базі КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» під головуванням голови обласної ради Олександра Анатолійовича Чорноіваненка за участі міського голови Філіпенка Сергія Івановича, голови районної державної адміністрації Лукашова Олександра Сергійовича, директора КП ЗОБЛ Джулая Володимира Олександровича, депутатів обласної ради, відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій.

Перед тим, як розпочати виїзне засіданні всі присутні мали змогу ознайомитися зі станом процедурних кімнат, оглянути зону відпочинку та харчоблок. 

Під час інспектування закладу, голова обласної ради наголосив, що лікувально-оздоровчий заклад потребує неабиякої підтримки і потрібно попрацювати для поліпшення його функціонування.

- Нинішнього року депутатський корпус взяв за пріоритет розвиток охорони здоров’я в регіоні, тому фінансування Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні є одним із напрямків нашої роботи. Директор звернувся до нас із проханням допомогти і сьогодні ми маємо вирішити, яку роботу потрібно провести задля поліпшення перебування пацієнтів та їх сучасного лікування, - зазначив Олександр Чорноіваненко.

В свою чергу міський голова Філіпенко Сергій Іванович наголосив, що міська влада  завжди опікується проблемами фінансового забезпечення медичної галузі в місті. Так, зокрема вперше за багато років у 2016 році було виділено 38 курсівок та 4 путівки на оздоровлення ветеранів праці і учасників АТО. Також під час формування міського бюджету на 2017 рік буде розглядатися пропозиція щодо збільшення витрат для придбання курсівок для ветеранів праці м. Знам’янка, смт Знам’янка Друга та с. Водяне

Постійною комісією вирішено звернутись до Кіровоградської облдержадміністрації щодо продовження програми, яка діяла до 2015 року, з метою лікування інвалідів, бійців АТО та їх сімей на території Кіровоградської області. Депутати погодились, що приміщення їдальні потребує капітального ремонту та запевнили, що підтримають виділення понад мільйона гривень згідно з проектно-кошторисною документацією.
Олександр Чорноіваненко підкреслив, що програма має бути готова вже до сесії обласної ради, яка відбудеться 11 листопада, щоб закласти у бюджет 2017 року її фінансування.

На засіданні також були розглянуті питання: про розподіл стабілізаційної дотації місцевим бюджетам; про внесення змін до переліку об’єктів, фінансування яких здійснюється у 2016 році за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету; про збільшення обсягу субвенцій місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток; про внесення змін до переліку природоохоронних заходів та об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися у 2016 році; виділення додаткових коштів на погашення заробітної плати Знам’янської центральної районної лікарні; фінансування забезпечення захисту співробітників Кіровоградської обласної лікарні від хвороб та лікування хворих із пневмонією та грипом у період епідемії.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты