П`ятниця, 19.04.2024, 05:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії
07:17
Відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії
12
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів відбулося засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії. Участь у засідання також взяли: в.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Знам’янському районі Хуторний О.М., головний спеціаліст управління держпродспоживслужби у Знам’янському районі Баранов М.В., директор районної державої лабораторії ветеринарної медицини Жажеря О.О., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління держпродспожив служби Манько С.В., завідуючий сектором з питань надзвичайних ситуацій та охорони праці УМА та ЖКГ, начальник 18-ої держвно пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Кіровоградській області, начальник упраління МА та ЖКГ Купріянова Наталія Борисівна, заступник начальника Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Клименко О.В.

На порядку денному розглядалося питання щодо необхідності посилення заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію м.Знам’янка у зв’язку з погіршенням епізоотичної ситуації щодо даного захворювання в неблагополучних областях та стан виконання попередніх рішень комісії.

Заслухавши інформацію в.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Знам’янському районі Хуторного О.М. щодо стану епізоотичної ситуації по африканській чумі в світі, Україні та області, інформацію про заходи, направлені на профілактику запобіганню, поширенню та недопущення занесення збудника АЧС на територію міста було вирішено підготувати та затвердити плани спільних дій між службами суміжних відомств. Також була підтримана пропозиція щодо проведення перевірок стану готовності сил та засобів на випадок виникнення африканської чуми свиней. 

Крім того було вирішено:

Створити та підтримувати на належному рівні необхідний резерв діагностикумів, реактивів, дезинфіуцючих засобів, вакцин.

Забезпечити проведення профілактичних щеплень проти класичної чуми свиней наявного поголів’я

Заборонити ввезення на територію району сприйнятливих тварин, а також продуктів тваринного походження із регіонів та зон, де зареєстровано африканську чуму свиней.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты