Середа, 24.04.2024, 13:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 16 » Відбулося засідання дев’ятнадцятої сесії міської ради шостого скликання
16:16
Відбулося засідання дев’ятнадцятої сесії міської ради шостого скликання
 
12         Міський голова Крижановський І.Б. провів засідання дев’ятнадцятої сесії міської ради шостого скликання, на розгляд якої було винесено 32 проекти рішень. Затверджено - 31. Міська рада затвердила план роботи Знам’янської міської ради шостого скликання на 2012 рік, Програму зайнятості населення на 2012-2014 роки. Метою програми зайнятості населення є забезпечення соціально-економічних, організаційних і правових умов для реалізації права громадян на працю на основі державної політики зайнятості.
Міська рада затвердила перелік об’єктів комунальної власності міста, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах в 2012 році. З метою наповнення міського бюджету та ефективного управління майном комунальної власності міста для забезпечення фінансування заходів, передбачених бюджетом розвитку міська рада затвердила перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації в 2012 році.
 
12          На сесії також було розглянуто питання про стан виконання Міської програми по локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом на території м. Знам’янка на 2007-2011 р.р., про стан виконання Міської програми по локалізації амброзії полинолистої на території м. Знам’янка на 2007-2011р.р., про стан виконання Міської програми розвитку і функціонування української мови на 2004-2010 роки, про стан виконання Міської програми забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів сучасними технічними засобами навчання з природничо-математичних і технологічних дисциплін. Міська рада вирішила зняти з контролю відповідні рішення міської ради, як такі, що закінчився термін виконання.
Начальник відділу Держкомзему у м.Знам’янка А.Грицюк проінформувала про стан виконання у 2011 році Програми розвитку земельних відносин у м. Знам’янка на 2007-2015 роки, метою якої є подальший розвиток земельних відносин, проведення земельної реформи в місті, виконання заходів щодо раціонального використання земель, охорони земельних ресурсів, збільшення надходжень від плати за землю до місцевого бюджету. Інформацію взято до відома.
З метою поліпшення стану захисту прав і свобод громадян, зменшення рівня злочинності в місті міська рада затвердила Міську комплексну програму профілактики злочинності і правопорушень на 2012-2015 роки. Міська рада рекомендувала селищній раді смт. Знам’янка Друга, місцевим органам виконавчої влади забезпечити реалізацію заходів програми.
 
12          У роботі сесії взяв участь голова Громадської ради при Кіровоградській обласній державній адміністрації, голова Кіровоградської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Подорожний С.М., який представив новообрану голову міської організації «Людина» Григораш Т.І., подякував депутатам міської ради за співпрацю.
Міський голова привітав Тетяну Іванівну з обранням головою громадської організації, висловив сподівання на тісну співпрацю з міською владою.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты