П`ятниця, 03.05.2024, 13:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 22 » Відбулося засідання громадської ради
10:08
Відбулося засідання громадської ради
 
12 Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова громадської ради Коленченко Н. І. 
Перший заступник міського голови Джулай В.О. проінформував членів громадської ради про стан виконання міської програми «Центральний регіон – 2015», яка була прийнята міської радою рік тому, і є складовою частиною обласної програми. Підводячи перші підсумки виконання програми, Володимир Олександрович повідомив, що протягом поточного року виконано капітальний ремонт покрівель 3-х житлових будинків, виконано обсяг робіт по капітальному ремонту ліфтового господарства, в 7-ми житлових будинках зроблено капітальний ремонт випусків каналізаційних систем, завершено капітальний ремонт покрівлі міського Палацу культури, завершено капітальний ремонт, а саме замінено вікна на енергозберігаючі в школі №7 смт. Знам’янка Друга, придбано новий опалювальний котел для школи № 6 цього ж селища. Головним об’єктом, який розпочато у поточному році, і який планується ввести в експлуатацію в новому навчальному році – це добудова 5 школи.
 
12           Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. доповів про стан розвитку альтернативних форм господарювання у м. Знам’янці та підготовку житлового фонду міста до переходу житлових будинків до створення ОСББ. Повідомив, що станом на 20 грудня в місті створені та функціонують 16 ОСББ. Членом ОСББ може бути фізична чи юридична особа. При його створенні власники приміщень (жилих або нежилих) не втрачають свого права власності на них. Крім того, членство в об'єднанні співвласників багатоквартирного будинку є суто добровільним. Воно може набуватися або одночасно зі створенням об'єднання, при проведенні установчих зборів, або після його створення, у будь-який момент, індивідуально, на основі письмової заяви. Основна діяльність ОСББ полягає у здійсненні функцій, що забезпечують реалізацію прав власників приміщень на володіння та користування спільним майном, належне утримання будинку і прибудинкової території, сприяння членам об'єднання в отриманні житлово-комунальних та інших послуг відповідної якості за обґрунтованими цінами та виконання ними своїх зобов'язань, пов'язаних із діяльністю об'єднання.
Голова громадської ради Коленченко Н.І. ознайомила членів ради із підсумками проведеного соціологічного опитування мешканців міста з метою вивчення думки про роботу міської влади за 1 рік перебування міського голови І.Крижановського на посаді. В опитуванні взяли участь 200 респондентів. На запитання: «Що, на вашу думку, владі вдалося зробити позитивного за цей період?» 78 респондентів відповіли ремонт доріг, 52 – освітлення, 47 – покращити санітарний стан міста. На запитання: «Які недоліки в роботі міської влади ви вважаєте найсерйознішими?» мешканці міста відповіли: підвищення цін на комунальні послуги, відсутність контролю цін, скорочення робочих місць на залізниці, заборгованість із виплати заробітної плати, не проводиться робота по ліквідації бродячих собак. Серед пропозицій, що треба змінити в діяльності міської влади, аби її поліпшити, були такі - відстояти залізницю, відновити державні підприємства, ліквідувати заборгованість із виплати заробітної плати, створення нових робочих місць. На запитання: «Які проблеми в житті міста треба вирішити в першу чергу?» респонденти відповіли наступне - зупинити приватизацію залізниці, ремонт привокзальної площі, відновити роботу садочків, ремонт доріг, ліквідація заборгованості із заробітної плати. На запитання: «Ви вважаєте вашу інформованість у питаннях діяльності міської влади…» 125 респондентів відповіли задовільною, 40 – доброю, 28 – незадовільною.
У роботі громадської ради взяли участь міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 818 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты