Середа, 08.05.2024, 23:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 26 » Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
12:25
Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
 
12         26 листопада відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова громадської ради Коленченко Н. І.
Члени громадської ради обговорили проект програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік. Інформувала з даного питання заступник начальника управління економіки та власності міськвиконкому О.Грінченко
Про стратегічні завдання в житлово-комунальному господарстві міста на 2013 рік розповів членам громадської ради О. Філіпенко, заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.
Секретар міської ради А.Тесленко ознайомив членів громадської ради із підсумками виборів до Верховної Ради України по місту Знам’янці.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко проінформувала про підсумки проведеного міськвиконкомом анкетування: «Співпраця з міською владою».
 
12          Начальник відділу внутрішньої політики В.Загородня розповіла про формування орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2013 рік.
На засіданні утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів інститутів громадянського суспільства для формування нового складу ради у кількості 5 осіб.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты