Субота, 27.04.2024, 23:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 22 » Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
16:48
Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради
 
12         22 травня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова ради Коленченко Надія Іванівна.
Заступник начальника управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Лапіна Юлія Анатоліївна доповіла про стан забезпечення індивідуальними приладами опалення малозабезпечених громадян міста. Зокрема, зупинилася на тому, що для допомоги мешканцям житлових будинків, яких було відключено від централізованого теплопостачання, у м. Знам'янка діє "Положення про встановлення індивідуальних приладів опалення малозабезпеченим сім’ям та окремим категоріям громадян міста Знам’янки за бюджетні кошти", затверджене рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 09.12.2010 року №519. Громадяни міста, що проживають у житлових будинках, яких було відключено від централізованого теплопостачання в поточному році, мали можливість звернутись до виконавчого комітету для надання допомоги при встановленні індивідуального опалення починаючи з лютого місяця 2012 року.   21 червня 2012 року було прийнято рішення виконавчого комітету №319 про продовження терміну прийму документів громадян, які бажають отримати допомогу при встановленні індивідуального опалення до 15 серпня 2012 року.
З 211 абонентів, що опалювались станом на 21.12.2012 року, заяви подали 110 громадян. Результати розгляду наступні: відмовлено в допомозі – 17 особам; прийнято рішення щодо надання допомоги – 86 особам; 7 громадян надали не повний пакет документів, про що їх було письмово проінформовано. Придбання приладів опалення громадянам було здійснено на загальну суму 289,9 тис.грн. за рахунок міського бюджету.
Громадська рада при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради вирішила повернутися до розгляду даного питання через певний час.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты