Вівторок, 23.04.2024, 20:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 31 » Відбулося засідання комісії сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації
07:58
Відбулося засідання комісії сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації

12

Відбулося засідання міської комісії  сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації, яке провела голова комісії, перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна. На порядок денний  було винесено  питання :

1. Релігійна ситуація в місті Знам’янка.    

2. Щодо  надання земельних ділянок релігійним організаціям.

3. Щодо звернення релігійної громади Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ м.Знам’янка
4. Підготовка до Великодня.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська Ірина Валентинівна проінформувала присутніх про релігійну ситуацію у місті. Повідомила,  що на території міста Знам’янка, смт. Знам’янка Друга і селища Водяне діють 19 релігійних громад, із них: 17 – зареєстровані. 10 громад  православні, 3 громади  Християн Віри Євангельської , 1- Українська Греко-католицька церква, 1 – Євангельських Християн , 2- Бабтистів, 1-Адветистів, 1 – харизматичного типу. Випадків порушення чинного законодавства про свободу совісті та релігійні організації не виявлено. Взаємовідносини  між різними громадами віруючих доброзичливі. Інформація про факти непорозумінь між релігійними організаціями різних віросповідань відсутня. Доповіла про проведені у 2016 році  храмові свята, заходи, за участю релігійних організацій, визначила активні релігійні громади, також, проінформувала: про зустріч-діалог єпископа Олександрійського і Світловодського, преосвященного Боголєпа з громадськістю міста, про активну участь у благодійній допомозі релігійних громад.

Начальник відділу земельних питань Грицюк Алла Анатолівна  проінформувала  присутніх про звернення релігійних організацій  щодо  надання їм земельних ділянок .

Валентина Григорівна зачитала  звернення релігійної громади Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ  щодо проведення 02 квітня 2017 року о 15 годині на території міського Палацу культури спільної молитви за мир та благополуччя в Україні. У обговорені даного питання взяла участь  начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М.

На засіданні розглянуто питання щодо підготовки до святкування Великодня та участі працівників Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області по забезпеченню належної охорони публічного порядку під час проведення святкування.

Старший інспектор з охорони громадського порядку Знам’янського міського відділу міліції  УМВС України  в Кіровоградській області Чорненко Вадим Григорович  проінформував членів комісії про те, що працівниками відділу буде забезпечено охорону громадського порядку, особистої і майнової безпеки громадян у місцях проведення богослужінь у церквах міста Знам’янки та Знам’янського району.

У роботі комісії взяли участь: головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченко В.В.,начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М., начальник відділу земельних питань Грицюк А.А., начальник відділу організаційної та кадрової роботи  Зайченко О.А., старший інспектор сектору превенції патрульної поліції  Знам’янського міського відділу міліції  УМВС України  в Кіровоградській області  Чорненко В.Г.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 723 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты