Субота, 20.04.2024, 09:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 31 » Відбулося засідання комісії з питань захисту прав неповнолітніх
08:36
Відбулося засідання комісії з питань захисту прав неповнолітніх
12
Службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради велике значення приділяється створенню умов, які б забезпечили можливість кожній дитині або її законним представникам оперативно та без перешкод звернутися за захистом своїх прав.

На обліку служби у справах дітей перебуває 32 дитини з категорії тих, що опинилися у складних життєвих обставинах. Із загальної кількості дітей, які перебувають на обліку, 31 дитина проживає в сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків, 1 дитина-сирота прибула з тимчасово окупованої території. 

З даною категорією дітей проводиться профілактична робота, відслідковується стан утримання та проживання неповнолітніх, батькам надаються  консультаційно-методичні рекомендації та проводяться профілактичні бесіди.

З метою запобігання вилучення дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та задля покращення виховного потенціалу в таких сім’ях, службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради спільно з комісією при виконкомі Знам’янської Другої селищної ради 26.01.2017 р. було проведено комісію з питань захисту прав неповнолітніх. 

Запрошених батьків було попереджено про стан виконання  ними своїх обов’язків щодо належних умов утримання та виховання дітей.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 857 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты