Вівторок, 16.04.2024, 13:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 2 » Відбулося засідання комісії міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий будинок""Краще ОСББ"
13:50
Відбулося засідання комісії міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий будинок""Краще ОСББ"
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".

Ігор Борисович відзначив, що відповідно до попереднього рішення комісії термін подачі заяв на участь у міському огляді-конкурсі на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" було продовжено до 31.01.2015 року. Станом на 02 лютого 2015 року для участі в зазначеному огляді-конкурсі подано 13 заяв, а саме: 

3 заяви на участь в номінації на звання "Краща вулиця". Це вулиці: Ватутіна, Ворошилова, Леніна; 

5 заяв на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №№14 та 18 по вул. Скирди, №1 по вул. Мусоргського, №4 по вул. Привокзальній; №20 по вул. Жовтневій;
 
12
5 заяв на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: «Гуцулочка» по вул. Гагаріна,29; ОСББ «Еліт» по вул. Фрунзе,116; ОСББ «Примакова» по вул. Примакова,64; ОСББ «Яблонька» по вул. Скирди,20; ОСББ «Любомир-66» по вул. Примакова,66. Всі кандидати на участь у конкурсі не були переможцями чи призерами конкурсу 2013-2014 р.р. і тому мають право бути учасниками конкурсу 2014-2015 р. р.

Начальник відділу по обслуговуванню ради Наталія Василівна Кубіцька довела до відома присутніх інформацію, що Кабінетом Міністрів України призупинено проведення конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» на три роки  до покращення ситуації в Україні, а відповідно до інформації департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської обласної державної адміністрації, у зв’язку із дефіцитом коштів обласного бюджету проведення обласного конкурсу «Населений пункт Кіровоградської області найкращого благоустрою» також призупинено на три роки.

Під час наради було обговорено питання доцільності продовження Міського огляду-конкурсу протягом 2015 року у зв’язку із обмеженими можливостями фінансування робіт його переможцям та призерам.  За результатами наради прийнято рішення щодо організації чергового засідання комісії щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" із запрошенням представників учасників конкурсу для обговорення ситуації, що склалася та прийняття спільного рішення.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 935 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты