П`ятниця, 03.05.2024, 10:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 12 » Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок"
08:16
Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок"
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".

Ігор Борисович відзначив, що відповідно до вимог п.3.2 Положення про проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" станом на 01 грудня 2014 року для участі в зазначеному огляді-конкурсі подано 11 заяв, а саме:

3 заяви на участь в номінації на звання "Краща вулиця". Це вулиці: Ватутіна, Ворошилова, Леніна;
4 заяви на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №№14 та 18 по вул. Скирди, №1 по вул. Мусоргського, №4 по вул. Привокзальній;

4 заяви на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: «Гуцулочка» по вул. Гагаріна,29; ОСББ «Еліт» по вул. Фрунзе,116; ОСББ «Примакова» по вул. Примакова,64; ОСББ «Яблонька» по вул. Скирди,20. Всі кандидати на участь у конкурсі не були переможцями чи призерами конкурсу 2013-2014 р.р. і тому мають право бути учасниками конкурсу 2014-2015 р.р.

Керуюча справами міськвиконкому Лілія Іванівна Меренкова відзначила, що досягнення об’єктивного та всебічного розгляду матеріалів конкурсантів під час підведення підсумків конкурсу, можливе за умови залучення якомога більшої кількості учасників  і  запропонувала продовжити термін подачі заяв на участь у міському огляді-конкурсі до 31.01.2015 року.

Начальник відділу по обслуговуванню ради Наталія Василівна Кубіцька надала до уваги членів комісії проекти оціночних листів міського огляду конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» та методики оцінки. 

Під час наради було наголошено на обов’язковості виконання всіх умов конкурсу - зокрема в частині подання разом із заявою фотографічних матеріалів, а також щодо найменшої заборгованості учасників за житлово-комунальні послуги, як одного з визначальних критеріїв оцінювання.  За результатами наради прийняті рішення:

1. Надати дозвіл вищезазначеним кандидатам приймати участь у щорічному міському огляді-конкурсі на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" 2014-2015 р.р.

2. Продовжити термін подачі заяв на участь у щорічному міському огляді-конкурсі на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" до 31.01.2015 року.

3. Затвердити оціночні листи міського огляду конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об”єднання співвласників багатоквартирного будинку» та методики  оцінки.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты