П`ятниця, 19.04.2024, 04:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 10 » Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок"
15:05
Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок"
12Міський голова І.Крижановський провів засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".
Ігор Борисович відзначив, що відповідно до вимог п.3.2 Положення про проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" у новій редакції, 01 грудня 2013 року припинено прийом заяв для участі в зазначеному огляді-конкурсі. За даними секретаря комісії з проведення щорічного міського огляду- конкурсу для участі в ньому подано 20 заяв, а саме:
7 заяв на участь в номінації на звання "Краща вулиця". Це вулиці: Перемоги, Гоголя, Пушкіна, Галочкіна, Харківська, І-а Підлісна, Черняховського;
6 заяв на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №33 по вул. Жовтневій, №20 по вул. Жовтневій, №1 по вул. Мусоргського, №11 по вул. Партизанській, №10/12 по вул. Інтернаціональній, №9 по вул. Привокзальній;
7 заяв на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: «Радужне» по вул. Г.Сталінграду, 6а; «Зоряний» по вул. Привокзальна,12; «Толстого» по пров. Толстого,12/36; «Будинок мрії -10» по вул. Привокзальна,10; «Кактус» по вул. 70 років Жовтня,33; «Привокзальна,8» по вул. Привокзальна,8; «Примакова» по вул. Примакова,64.
Заступник голови комісї А.Зауцький проінформував, що з 01 квітня по 01 травня 2014 року комісією візуально, з виїздом на місце, а також шляхом аналізу рівня проплати за комунальні послуги ( для багатоповерхових будинків) та укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів для приватного сектору, буде проведено моніторинг ведення учасниками огляду-конкурсу робіт з благоустрою, а результати моніторингу будуть занесені до оціночних листів.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко зазначила, що під час роботи комісії, виставлення оцінок та підведення підсумків конкурсу, будуть враховані заходи щодо благоустрою будинку чи вулиці, що проведені протягом 01.12.2013-01.07.2014 року.
Міський голова І.Крижановський дав доручення управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знамянської міської ради (нач. Л. Лаптєва) спільно з відділом по обслуговуванню ради (нач. Н.Брунцвік) розробити проекти оціночних листів на надати на розгляд членів комісії і учасників конкурсу на наступне засідання.
Наступне засідання комісії, з запрошенням представників учасників конкурсу, буде проведено 20 грудня 2013 року.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 853 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты