Четвер, 25.04.2024, 12:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Відбулося засідання міської комісії сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації
12:02
Відбулося засідання міської комісії сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації
12
Відбулося засідання міської комісії  сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації, яке провела голова комісії, перший заступник міського голови Загородня В.Г.. 

На комісії розглянуто питання щодо підготовки до святкування Великодня та участі працівників Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області по забезпеченню належної охорони публічного порядку під час проведення святкування.

У роботі комісії взяли участь: благочинний Знам’янського округу митрофорний протоієрей о. Василь (Мазурок); старший інспектор з охорони громадського порядку Знам’янського міського відділу міліції  УМВС України  в Кіровоградській області Чорненко В.Г., начальник організаційного відділу Зайченко В.Г., начальник відділу молоді та спорту Ладожинська Р.А., головний спеціаліст юридичного відділу Буріко О.А. та головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченко В.В.

Старший інспектор з охорони громадського порядку Знам’янського міського відділу міліції  УМВС України  в Кіровоградській області Чорненко В.Г. проінформував членів комісії про те, що працівниками відділу буде забезпечено охорону громадського порядку, особистої і майнової безпеки громадян у місцях проведення богослужінь у церквах міста Знам’янки та Знам’янського району.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.8/11

Кировоград: новости и сайты