П`ятниця, 19.04.2024, 04:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 31 » Відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інш
09:28
Відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інш
12
В залі засідань виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Пенсійного фонду, статистики, центру зайнятості, податкової інспекції та керівники підприємств. 

На розгляд комісії були винесені питання: 

1. Про нарахування та виплату заробітної плати найманим працівникам в межах мінімального розміру.
2. Заслуховування запрошених керівників підприємств щодо нарахування середньомісячної заробітної плати найманим працівникам (які відпрацювали повний квартал) у розмірах нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

За результатами засідання прийняті відповідні рішення, керівники підприємств попереджені про персональну відповідальність за правильність заповнення та надання органам статистики форми державного статистичного спостереження  №1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці» у частині показників щодо розподілу працівників за розмірами заробітної плати.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 781 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/8

Кировоград: новости и сайты