П`ятниця, 19.04.2024, 01:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 5 » Відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інш
07:39
Відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інш
12

Під головуванням  першого заступника міського голови В.Загородньої відбулось засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Пенсійного фонду, прокуратури,  статистики, центру зайнятості, податкової інспекції та керівники підприємств. 

На розгляд комісії були винесені питання: 

Про нарахування та виплату заробітної плати найманим працівникам в межах мінімального розміру.

Заслуховування запрошених керівників підприємств щодо нарахування середньомісячної заробітної плати найманим працівникам (які відпрацювали повний квартал) у розмірах нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

За результатами засідання прийняті відповідні рішення:

Взяти до відома інформацію начальника відділу платежів до пенсійної системи Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Шуригіна А.В. про те, що протягом січня – червня 2016 року надходження власних коштів становили 1014,0 тис. грн., що на 27,72 тис.грн. або на 2,8% більше планового показника; своєчасно та в повному обсязі забезпечується проведення розрахунків страхувальників з бюджетом Фонду по сплаті фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових  умовах. 

Протягом січня – червня 2016 року було затверджено два графіка погашення заборгованості із суми боргу, яка обліковувалась станом на 1 лютого 2016 року на загальну суму 14,4 тис. грн.. Станом на 1 липня 2016 року ці графіки виконані у повному обсязі.

План з надходження збору за додатковими ставками за зазначений період становить 181,6 тис. грн., фактичні надходження становили 567,6 тис. грн., що на 386,0 тис. грн. або на 212,6 % більше планового показника.

За порушення фінансової дисципліни до порушників застосовано  фінансових санкцій та нараховано пені на суму 1,5 тис. грн., відшкодовано, з врахуванням залишку 1,5 тис. грн. 

На виконанні у відділах державної виконавчої служби станом на 1 липня 2016 року перебувало виконавчих документів на користь управління на 180,6 тис. грн.. Внаслідок проведеної роботи у січні – червні 2016 року примусово стягнуто до бюджету Пенсійного фонду України 11,0 тис. грн., або 6,1 відсотки від тих, які підлягали примусовому виконанню. 

Фізичним особам-підприємця

Вжити заходів щодо повного погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску .



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 648 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты