П`ятниця, 19.04.2024, 16:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 30 » Відбулося засідання міської комісії з питань техногеннно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
12:54
Відбулося засідання міської комісії з питань техногеннно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
12
В залі засідань міськвиконкому під головуванням заступника міського голови С. Гребенюка відбулося засідання міської комісії з питань техногеннно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час проведення комісії було розглянуте питання "Про стан та готовність до використання за призначенням на території міста обласної системи централізованого оповіщення населення про виникнення надзвичайної ситуації”, де було зазначено що в місті станом на 1 березня 2016 року відсутні лише 3 електросирени. 

Заслухавши інформацію інспектора МРВ УСДНС України в Кіровоградській області С. Громка "Про пожежі та наслідки від них, що мали місце на території міста протягом  2015 року”, стало відомо, що протягом 2015 року на території міста Знам'янка та смт Знам'янка Друга виникло 32 пожежі (2014 рік — 32 пожежі). Як свідчить аналіз, найбільше пожеж виникло в м. Знам'янка — 25 пожеж, смт Знам'янка Друга — 7, на території сел. Водяно протягом останніх 5 років пожеж не зареєстровано. 29 пожеж виникло у житловому секторі, що свідчить про низький рівень знань громадян з питань пожежної безпеки. Мали місце 3 пожежі на транспорті.

Про стан безпеки  систем газопостачання багатоквартирних житлових будинків доповів головний інженер ЗУЕГГ О. Барабаш. Протягом 2015 року працівниками ЗУЕГГ проведені роботи по технічному обслуговуванню внутрішніх систем газопостачання у 134 багатоквартирних будинках, але в жодному з будинків роботи не виконано на 100 % по причині відсутності мешканців вдома, перешкоди власниками квартири потрапляння до оселі, довготривале не проживання за вказаною адресою.

За результатами розгляду і обговорення питань порядку денного комісією прийнятті відповідні рішення.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 912 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты