П`ятниця, 29.03.2024, 09:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 31 » Відбувся «круглий стіл» за участю голів ОСББ нашого міста
09:53
Відбувся «круглий стіл» за участю голів ОСББ нашого міста
12
За ініціативи депутата міської ради, голови ОСББ «Толстого» Н. Клименко, за участю першого заступника міського голови В. Загородньої відбувся «круглий стіл»  за участю голів ОСББ нашого міста. 

На порядок денний круглого столу були винесені наступні питання: ОСББ - ефективний власник будинку та європейський шлях господарювання; щодо  Програми сприяння та розвитку ОСББ в м. Знам’янка та Програми енергоефективності; досягнення та проблеми ОСББ у нашому місті.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь голови ОСББ нашого міста: В.Безай (ОСББ «Знам’янське»), Н.Ткаченко (ОСББ «Зоряний»), Н.Клименко (ОСББ «Толстого») та депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання С.Кліпацький, В.Мацко, І.Грінченко, А.Мороз, І. Микуляк. Участь у «круглому столі» загалом взяли 16 голів ОСББ нашого міста.

За результатами роботи, присутні підтримали пропозиції та прийняли відповідні рішення.

Так, інформацію Н. Клименко щодо  впровадження заходів енергоефективності в нашому місті взяли до відома та прийняли рішення затвердити відповідну Програму.

Усі пропозиції депутата міської ради С.Кліпацького були підтримані одноголосно, а саме щодо: необхідності надання всебічної допомоги депутатами міської ради, керівництвом та  працівниками міськвиконкому головам ОСББ; запрошення голів ОСББ на проведення загальноміських заходів для органів самоорганізації населення; повідомлення голів ОСББ про депутатів, що закріплені за їх округом (через знайомство з депутатом або через місцеву газету); забезпечення підписки  за рахунок коштів місцевого бюджету газети «Знам’янські вісті» для голів ОСББ; пошуку спільних шляхів вирішення ремонту застарілого житла переданого на  баланс ОСББ без ремонтів; передбачення в місцевому бюджеті коштів на проведення заходів з енергоефективності; щодо державної програми кредитування ОСББ по Програмі енергоефективності (якщо такі кредити брати на рік, вони виходять безвідсоткові, так як держава повертає 40% від суми); надання населенню роз’яснень щодо можливості виникнення аварійної ситуації, яка може виникнути у будинку через утеплення його не в цілому, а частково; обговорення питань, які виникають у  голів ОСББ на засіданнях постійних депутатських комісій та надання своїх пропозицій; повідомлення про засідання постійних депутатських комісій на сайті та в місцевій газеті для забезпечення участі у них усіх бажаючих.

Обговорюючи питання виготовлення державного акту на землю в будинку по вул. Привокзальна,12 ОСББ «Зоряний», що є проблемним, так як на першому поверсі магазини, а ця проблема стосується усіх ОСББ у місті, яка була піднята головою ОСББ «Зоряний» Н.Ткаченко, депутат міської ради С. Кліпацький запропонував дану  проблему винести на засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва, а також на спільні засідання депутатських комісій. Пропозиція була підтримана присутніми на засіданні.

Інформацію депутата міської ради В.Мацка щодо заходів з енергозбереження, що успішно впроваджуються в інших містах України, а також дані про те, що будинки без утеплення втрачають від 30% до 50% тепла, а це значні втрати, була взята до відома присутніми. Володимир Васильович відмітив також, що для ефективного утеплення, експерти радять застосовувати товщину матеріалу (бажано мінеральну вату) 100мм та матеріали, які пропускають повітря («дихаючі»). Тільки тоді, це буде ефективно та безпечно для здоров’я. Повинна проводитись роз’яснювальна робота серед населення. За результатами обговорення, С.Кліпацький запропонував розробити положення про утеплення. Пропозиція була підтримана присутніми.

Головою ОСББ «Знам’янське» В.Безаєм були  внесені пропозиції щодо: включення до складу виконавчого комітету представника від голів ОСББ; передбачення в міському бюджеті коштів для співфінансування капітальних ремонтів в будинках ОСББ; запрошення голів ОСББ на засідання постійних комісій. 

Від голови ОСББ «Зоряний» Н.Ткаченко надійшла пропозиція щодо друку в місцевій газеті «Знам’янські вісті» списку депутатів та за якими округами вони закріплені. Пропозиція була  підтримана присутніми.

Ініціатор «Круглого столу» голів ОСББ у м. Знам’янка,
голова ОСББ «Толстого»
депутат Знам’янської міської ради сьомого скликання 
Н.Клименко


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 949 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.6/7

Кировоград: новости и сайты