П`ятниця, 26.04.2024, 14:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 14 » Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян
13:40
Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян
12
Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. Вела засідання Загородня В.Г. – перший заступник міського голови.  На засіданні розглянуто розпорядження Кіровоградської ОДА від 05.02.16р.№42-р "Про стан роботи із зверненнями громадян, які надійшли до облдержадміністрації, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області у 2015 році».

Загородня В.Г.  ознайомила  присутніх з текстом розпорядження, акцентувавши увагу присутніх на  порушеннях, які виявлені в ході перевірок.

Начальником  відділу загального, контролю та роботи із зверненнями громадян О.Григор’євою була надана інформація  «Про стан виконання звернень громадян, які залишились на контролі у підрозділах виконавчого комітету Знам`янської міської ради з 2015 року, які надійшли на виконання через Кіровоградську ОДА».

Аналіз розгляду звернень громадян свідчить, що місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування області вживаються заходи щодо поліпшення  організації роботи із зверненнями громадян відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02 2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», інших нормативних актів. 

Відділом загальним та питань контролю встановлений суворий контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян, якістю та повнотою направлення відповідей заявнику. 



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 770 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты