Понеділок, 13.05.2024, 13:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 26 » Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
17:26
Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
 
12         26 січня 2012 року під головуванням секретаря міської ради А.Тесленко, за участю начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради О.Денісова, спеціаліста І категорії відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради І.Мірошніченко, начальника відділу архітектури та містобудування Знам’янської міської ради І.Качанова, начальника сектору ГІРФО Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області О.Козленко, начальника відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту
населення Знам’янського міськвиконкому С.Оврашко, заступника начальника Знам’янського міськрайонного управління юстиції - начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану по м. Знам’янка О.Пашко відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців. Під час засідання було розглянуто питання про помилки в поданнях періодичного поновлення бази даних Реєстру згідно Закону України "Про державний реєстр виборців".   
12          Денисов О.М. зазначив, що розпорядник Державного реєстру виборців — ЦВК напередодні виборів народних депутатів України вимагає від нас всебічного вдосконалення Реєстру, а саме: по-перше — максимально більшого та коректного внесення всіх громадян України до Реєстру; по-друге — максимального зменшення кількості кратних включень до Реєстру; по-третє — звести до мінімуму помилки і неточності в Реєстрі. Але останнім часом збільшилось кількість неточностей і помилок у відомостях періодичного поновлення, які надаються сектором ГІРФО Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області. І, хоча, працівники відділу ведення ДРВ ретельно перевіряють персональні дані кожного громадянина, внесеного у відомості, все ж існує вірогідність потрапляння декотрих помилок і неточностей до Реєстру та кратного включення виборців до Реєстру. Також зменшилась кількість поданих 18-річних громадян у відомостях (за січень 2012 року тільки 4 виборця) та збільшилось кількість не включених до Реєстру осіб різного віку, поданих відомостями: 3.4. Зареєстровані у АТО, 3.5. Зняті з реєстрації. та 4.2. Зміна ПІБ (за грудень 2011 року - 16 осіб). І останнє питання щодо відомостей 3.2 — набуття громадянства України та 3.6 — припинення громадянства України. Якщо людина прибула з іншої Держави і реєструється в м.Знам’янка, то відразу вона повинна набути громадянство і її треба подавати відомістю 3.2. - набуття громадянства. Щодо відомості 3.6. - припинення громадянства: з початку існування Реєстру не подавалося жодної особи, яка припинила громадянство України. Іноді у відомості 3.5 — зняті з реєстрації вказується, що виборець вибув на ПМП в іншу Державу, але чи припинив він громадянство України?
За наслідками проведеного засідання були дані відповідні доручення.








Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 635 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты