Середа, 08.05.2024, 20:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 16 » Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
16:13
Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
 
12         16 серпня 2012 року під головуванням секретаря міської ради, голови робочої групи А.Тесленка відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців.
Під час засідання були розглянуті питання: про здійснення відділом ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради щомісячного поновлення персональних даних Державного реєстру виборців на підставі відомостей, поданих протягом І півріччя 2012 року та посилення відповідальності суб’єктів подання відомостей щомісячного поновлення персональних даних Державного реєстру виборців в період виборчого процесу.
Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Денисов О.М. доповів про те, що протягом І півріччя 2012 року відділом було опрацьовано 1475 записів Реєстру, з них змін ідентифікаційних та службових даних — 451, змін виборчих адрес — 564, включено нових виборців — 313, відхилено — 123 записи, знищено - 24 записи. Зареєстровано та проведено 150 наказів начальника відділу щодо змін персональних даних виборців та внесення нових записів до бази даних Реєстру. Зареєстровано та розглянуто 4 звернення громадян до відділу щодо зміни персональних даних та 5 запитів до відділу щодо змісту персональних даних виборців. Сформовано 5 запитів щодо уточнення персональних даних виборців до суб’єктів подання відомостей (до МВ УМВС України в Кіровоградській області). З метою інформування населення щодо діяльності відділу ведення Державного реєстру виборців Знам`янської міської ради проведені: роз’яснювальна робота серед населення шляхом публікацій в місцевій газеті "Знам’янські вісті”: "Звернення до виборців” в №23 від 24.03.2012 року; офіційне повідомлення про утворення одномандатного округу №102 в м.Знам’янка в №35 від 09.05.2012 року; стаття-діалог "Вибори. Важливо” в №45 від12.06.2012 року, в якій надані роз’яснення про дії виборців перед виборами; підготовка інформації для наповнення офіційного Web-сайту Знам’янської міської ради з питань Державного реєстру виборців: оновлення рубрики "Державний реєстр виборців”, підготовка матеріалів для рубрики "Вибори-2012”.
Також Олександр Миколайович звернув увагу присутніх на те, що 30 липня 2012 року — почався виборчий процес. Подання відомостей, передбачених статтею 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців", до відділу ведення Державного реєстру виборців здійснюється як до 5 серпня та до 5 вересня як завжди. Але потім згідно з Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки і проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року — до 26 вересня (за 10 днів до передачі попередніх списків на виборчі дільниці) та до 17 жовтня (за 10 днів до дня голосування). Щодо термінів подання відомостей у вересні і жовтні, а також відомостей про18-річних громадян (тим, що виповнюється 18 років на день виборів) — буде окреме доручення ЦВК.
Напередодні виборів народних депутатів України розпорядник Державного реєстру виборців — ЦВК ставить на всебічне вдосконалення Реєстру і вимагає від органів ведення Реєстру:
по-перше — максимально більшого внесення всіх громадян України до Реєстру;
по-друге — максимального зменшення кратних включень до Реєстру;
по-третє — недопустимість помилок і неточностей в Реєстрі.
Тому за наслідками засідання наголошено відповідальним за підготовку відомостей, особливо представників підрозділу Державної міграційної служби МВ УМВС України (паспортного столу): більш відповідальніше ставитися до підготовки відомостей, ретельно перевіряти та не допускати помилок і неточностей; розглянути питання планування робочого часу особи, відповідальної за підготовку відомостей; ретельно перевіряти осіб, прибуваючих з інших Держав на наявність у них громадянства України та інше.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты