Неділя, 05.05.2024, 10:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 28 » Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
11:25
Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців
 
12         27 лютого 2013 року під головуванням керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців.
Під час засідання були розглянуті питання: про напрямки роботи відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради в 2013 році та про співпрацю відділу ведення Державного реєстру виборців з суб’єктами надання відомостей періодичного поновлення. Доповідав начальник відділу ведення Державного реєстру виборців О.Денисов; про напрямки роботи районного сектору управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області. Доповідала головний спеціаліст Знам’янського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області Т.Шпенюк.
За наслідками засідання поставлено завдання відповідальним за підготовку відомостей щомісячного періодичного поновлення:
 Знам’янському РС УДМС України в Кіровоградській області: більш відповідальніше ставитися до підготовки відомостей, ретельно перевіряти та не допускати помилок і неточностей; вишукувати нові можливості внесення до відомостей Реєстру 18-річних громадян;
 управлінню праці та соціального захисту населення: залучити для виявленням осіб, нездатних самостійно пересуватися спеціалістів терцентру обслуговування пенсіонерів та ЦСССДМ, які проводять обстеження сімей;
 відділу архітектури та містобудування: щомісяця надавати дані щодо найменування та перейменування вулиць, присвоєння нових номерів новим будинкам і зміну нумерації існуючих будинків відділу ведення Державного реєстру виборців.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 669 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты