П`ятниця, 26.04.2024, 16:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 27 » Відбулося засідання міжвідомчої міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення
08:48
Відбулося засідання міжвідомчої міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення
Відбулося засідання міжвідомчої міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення, на якому були розглянуті питання проведення правоосвітньої роботи в навчальних закладах міста, підведено підсумки Всеукраїнського тижня права, проведеного у місті, проаналізовано виконання плану роботи МКМР з правової освіти населення у 2017 році та затверджено план роботи на 2018 рік. 

Про стан правоосвітньої роботи в навчальних закладах міста інформувала завідуюча методичним кабінетом міського відділу освіти Ліпінська О.Г. В рамках проведення Всеукраїнського тижня в усіх навчальних закладах міста проведено Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, проведено заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (лекції, навчання, зустрічі за круглим столом, правові конкурси, інтелектуальні ігри). 

В обговоренні питання взяли участь всі члени координаційно – методичної ради, які також проінформували присутніх про проведення заходів на тижні права за напрямками своєї професійної діяльності (начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В., начальник Знам’янського бюро правової допомоги Большаков Р.В., провідний спеціаліст Знам’янського міськрайонного центру зайнятості Бохан О.М. та ін.). 

Головою міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення Ратушною І.О. підведено підсумок роботи МКМР згідно плану на 2017 рік. Всі члени МКМР активно долучилися до опрацювання  плану роботи ради на 2018 рік. 

Були запропоновані нові форми правоосвітньої роботи з молоддю такі, як проведення інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?», проведення спільних тематичних семінарів за участю спеціалістів інших державних установ, зокрема, Пенсійного фонду України, залучення  фахівців (психологів) до проведення заходів з правової роботи у навчальних закладах

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 747 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты