Четвер, 28.03.2024, 20:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 29 » Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги
17:38
Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги
12
Під головуванням першого заступника міського голови Валентини Григорівни Загородньої у залі засідань міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни, у якій взяли участь керівники структурних підрозділів міськвиконкому. 

Під час засідання обговорено відвідання та вітання ветеранів та учасників Великої вітчизняної війни, сценарій проведення мітингу 9 травня біля міського Палацу культури, основні організаційні моменти з підготовки до відзначення у місті 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.
Члени організаційного комітету визначилися із переліком заходів, запланованих у місті. 

Зокрема, розпочнеться День пам'яті з урочистої частини біля міського Палацу культури. На меморіальному кладовищі відбудеться панахида по загиблих.

У міському парку відпочинку проводитимуться різноманітні заходи: концертні  та літературно-музичні програми, виставки, спортивні змагання. Працюватимуть дитячі атракціони та святкова торгівля. За традицією всіх охочих пригощатимуть солдатською кашею.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 769 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты