Четвер, 25.04.2024, 17:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 9 » Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 26-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України
08:01
Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 26-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України
24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято — День Незалежності України. Аби його святкування в нашому місті пройшло гідно і організовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь.
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 26-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України.
Основні питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися благоустрою міста,  підготовки до урочистих заходів, які будуть проходити під час святкування Дня Незалежності. 
Зокрема, запропоновано особливу увагу приділити кращим працівникам підприємств, організацій та установ міста, учасникам АТО, молоді, дітям. Під час святкування, а це буде 24 серпня, відбудеться парад вишиванок, конкурс на кращий коровай, різноманітні майстер-класи, змагання, конкурси. Також у програмі цікава концертна програма та ігрові майданчики для дітей.
Розпочнеться святкування біля міського Палацу культури, продовжиться урочистою ходою вишиванок до міського парку відпочинку, де власне, і будуть проходити всі святкові заходи. Програма розрахована на різновікові категорії населення.
Також на засіданні оргкомітету погодили пропозиції до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты