Середа, 03.07.2024, 08:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 24 » Відбулося засідання постійних депутатських комісій міської ради сьомого скликання,
11:17
Відбулося засідання постійних депутатських комісій міської ради сьомого скликання,
12
Під головуванням депутата міської ради, голови постійної депутатської комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького, за участю міського голови С.Філіпенка, в.о. першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання постійних депутатських комісій міської ради сьомого скликання, на якому депутати заслухали та обговорили питання, що пропонуються для розгляду на черговому засіданні міської ради 25 грудня 2015 року.

Депутатами розглянуто проекти рішень щодо фінансової сфери, а саме: «Про порядок фінансування  бюджетних установ у 2016 році до затвердження міського бюджету на 2016 рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 05 лютого 2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік». Під час доповіді даних проектів рішень начальником фінансового управління Т.Іваськів було надано інформацію щодо їх змісту та обговорено питання щодо необхідності прийняття міського бюджету на 2016 рік у поточному році.

12
Ініціативній групі, що створена з числа депутатів міської ради, було надано доручення щодо доопрацювання проекту рішення міської ради «Про затвердження Регламенту роботи Знам`янської міської ради сьомого скликання» із врахуванням пропозицій та правок, наданих депутатами, та підготувати узгоджений варіант даного рішення для затвердження на черговій сесії міської ради.

Під час засідання депутати обговорили кадрові питання, що пропонуються до розгляду на чергову сесію міської ради, та узгодили проект рішення щодо умов оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам`янської міської ради. В обговоренні та опрацюванні даних питань взяли участь депутати міської ради М.Терновий, Н.Тесленко, С.Кліпацький, А.П.Мороз, Л.Семиніна, С.Каратєєв, Н.Данасієнко, Н.Тишкевич.

Під час розгляду проекту Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2016 рік депутатами міської ради С.Лєвінте, В.Мацко, А.Тесленко, С.Каратєєвим, С.Кліпацьким, Н.Тесленко було обговорено: можливість змін до структури проекту Програми; доповнення даних щодо запланованих показників, порівняльним аналізом до відповідного періоду попереднього року; проведення роботи щодо укладання договорів соціального партнерства та стану їх виконання; інвестиційних проектів Програми; надання фінансової підтримки підприємцям міста.

 Начальником УМА та ЖКГ Л.Лаптєвою було проінформовано присутніх щодо проектів рішень з комунальних питань, а саме про: затвердження Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янка на 2016-2017 роки; затвердження Програми цивільного захисту міста Знам’янка на 2016-2020 роки; хід виконання Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху на 2014-2016 роки до яких, депутатами були внесені доповнення. В обговоренні проектів рішень взяли участь депутати міської ради А.Тесленко, С.Кліпацький, Н.Клименко. Також, депутати розглянули проекти рішень: «Про внесення змін до рішення міської ради від 29 листопада 2013 року №1110 «Про внесення змін до рішення міської ради від 02 серпня 2013 року №990 «Про передачу основних засобів» та «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №2 по вул. Павлова».

Присутніми було запропоновано винести на розгляд сесії міської ради питання регулювання земельних відносин та затвердження  Програми розвитку земельних відносин в м.Знам’янка на 2016-2020 роки, з якими депутатів ознайомила начальник відділу земельних питань А.Грицюк. Під час обговорення запропонованих проектів рішень, від депутатів міської ради С.Кліпацького, М.Тернового, О.Кузіна, Н. Коленченко, Ю.Сопільняк, Н.Тишкевич надійшли пропозиції щодо: формування порядку денного з врахуванням всіх необхідних питань регулювання земельних відносин; під час розгляду даного блоку питань, забезпечити наявність наглядних матеріалів (карта міста, екран тощо); ретельного та виваженого прийняття рішень у частині відповідності їх чинному законодавству України тощо.

Начальником управління соціального захисту населення А.Волошиною було ознайомлено присутніх з проектами рішень «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 травня 2013 року №943 «Про затвердження Програми зайнятості населення м.Знам’янка Кіровоградської області на період до 2017 року»; «Про затвердження Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2016-2020 роки»; «Про затвердження Міської програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування загиблих на 2016-2020 роки», які запропоновано винести на розгляд сесії з доповненнями.

Головами постійних депутатських комісій міської ради М.Терновим та Ю.Сопільняком були представлені депутатам для розгляду проекти рішень «Про внесення змін до складу постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Знам’янської міської  ради сього скликання» та «Про затвердження Міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2016-2018 роки» відповідно.

Враховуючи зміни чинного законодавства України, що набирають чинності з 01.01.2015 року, на розгляд депутатів було надано проект рішення міської ради «Про внесення змін до структури апарату управління виконавчого комітету щодо загальної чисельності працівників Центру надання адміністративних послуг».

Депутатом міської ради І.Зіньковською було запропоновано для розгляду проект рішення міської ради «Про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо розгляду та внесення змін до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України». 

Міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем під час участі в обговоренні проектів рішень було відзначено, що першочерговим завданням, яке стоїть перед міської радою та її виконавчим комітетом, депутатами міської ради,  є вжиття заходів щодо забезпечення вирішення  першочергових питань та потреб громади міста.

За результатами роботи, всі розглянуті  проекти рішень запропоновано винести на розгляд чергової сесії міської ради 25 грудня 2015 року.

В роботі комісії також взяли участь: голова міської ветеранської організації Г.Бабійчук, в.о. головного лікаря ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця» Л.Полєжай, голова правління ОСББ «Мрія» Л.Ківерник, член виконавчого комітету Знам’янської міської ради Н.Іванова, кандидати на посади керівного складу міської ради та її виконавчого комітету, начальники відділів та управлінь апарату управління Знам’янської міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1011 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты