Понеділок, 13.05.2024, 02:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 23 » Відбулося засідання постійних комісій
12:57
Відбулося засідання постійних комісій
 
12         23 лютого 2012 року відбулося засідання постійних комісій : комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста (голова Л.Суслов); комісії з питань освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту населення (голова В.Сиромятніков); комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (голова І.Качанов); комісії з питань землекористування та будівництва (голова І.Савельєв); комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (голова О.Смик); комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( голова О.Антоненко). Перед початком роботи комісій депутати-жінки привітали чоловіків зі святом Захисника Вітчизни, побажали здоров'я та успіхів у роботі.
 
12         У роботі комісій брали участь секретар міської ради А.Тесленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький. Було розглянуто – 27 проектів рішень. В один із проектів рішень, а це "Про внесення змін до рішення міської ради від 29.12.2011 р. № 458 " Про міський бюджет" було внесено ряд змін, поправок та доповнень. На розгляд комісій була винесена Програма сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства міста Знам'янки на 2012-2015 роки.
 
12          Під час роботи комісії розглянули проект рішення "Про затвердження Міської цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2014 року". Дані програми будуть винесені на затвердження 22 сесії Знам'янської міської ради 6 скликання , яка відбудеться 24 лютого 2012 року о 9.00 год. в залі засідань міськвиконкому.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты