П`ятниця, 19.04.2024, 19:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 15 » Відбулося засідання постійних комісій
08:34
Відбулося засідання постійних комісій
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання  постійних комісій міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (заст. гол. І.Микуляк), з питань освіти, культури, молоді та спорту (гол. Ю.Сопільняк).

Присутні депутати розглянули проекти рішень, що запропоновані для розгляду на сесії міської ради відповідно до розпорядження міського голови.

Розглянувши питання щодо внесення змін до міського бюджету, була внесена пропозиція додаткових змін, що стосуються виділення коштів для управління соціального захисту населення( нач. А.Волошина), а саме: придбання лінійно-матричного принтеру на суму 83,5 тис. грн. Також було запропоновано проводити голосування  змін по кожному головному розпоряднику бюджетних коштів окремо.

Головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацком було піднято питання ставка №1 ( Петрівський) до купального сезону. За результатами обговорення, надано протокольне доручення заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюку підготувати проект рішення про взяття на баланс КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг»  міського ставка №1 ( Петрівській).

Перший заступник міського голови В.Загородня доповіла присутнім інформацію, що стосувалася проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 20.05.2016 року №206 «Про затвердження Положення про проведення щорічного міського конкурсу «Людина року», який підготовлений з врахуванням змін, що відбулися, як в складі депутатського корпусу, так і в складі Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. Валентина Григорівна також проінформувала про заплановане засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Л.Семиніна), як профільної, де заплановано  розгляд даного питання, а також зауважень, що надходили під час проведення Конкурсу у 2016 році.

За результатами роботи комісій, також рекомендовано включення до порядку денного додаткових питань:

«Про надання згоди КЗ «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка на надання в оренду нежитлового вбудованого приміщення під розміщення аптечного пункту» ( суб’єкт подання проекту рішення – відділ економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі ( нач. І.Кузіна);

«Про внесення змін до складу постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання ( суб’єкт подання проектів рішень – відділ забезпечення діяльності міської ради (нач. Н.Брунцвік).

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: члени постійних комісій, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты