Субота, 04.05.2024, 04:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 14 » Відбулося засідання постійних комісій
14:52
Відбулося засідання постійних комісій
Під головуванням голови комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Луца, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко) та з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. О.Луц) під час яких депутати розглянули проекти рішень ( крім питання регулювання земельних відносин), що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради в лютому поточного року.
Депутати детально зупинилися на проектах рішень, що стосуються питань майна комунальної власності, житлово-комунального господарства, припинення в результаті реорганізації Знам’янської ЦРЛ шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка», змін до міського бюджету тощо.
Під час обговорення питання припинення в результаті реорганізації Знам’янської ЦРЛ шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка», міським головою С.Філіпенком було наголошено на тому, що наразі міською владою продовжується активна робота з даного питання, яка здійснюється виключно в межах чинного законодавства України.
Присутні заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.
За результатами обговорення, комісії погодила розглянути в лютому 2018 року під час сесії міської ради проекти рішень: «Про внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки» та «Про внесення змін до Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети, затверджених рішенням міської ради від 18.03.2016 р. №154» відповідно до яких передбачається надання головам будинкових та головам квартальних комітетів, секретарям будинкових комітетів одноразової щорічної матеріальної допомоги, за умови відсутності у них заборгованості перед комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг».  
 У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Л.Полежай, головний лікар Знам’янської центральної районної лікарні І.Муравський.
 З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради Н.Брунцвік
Переглядів: 744 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты