П`ятниця, 26.04.2024, 18:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 15 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради
08:11
Відбулося засідання постійних комісій міської ради
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка відбулося спільне засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( заст.. гол. І.Микуляк), постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), постійної комісії з питань охорони здоров”я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко) під час якого було розглянуто питання, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 18.08.2017 року.

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко проінформувала присутніх про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року. Головуючий на засіданні В.Мацко звернувся з проханням надати інформацію та проаналізувати виконання основних показників міського бюджету у порівнянні з відповідним періодом 2016 року. Олена Миколаївна відзначила, що перевиконання бюджету, у порівнянні з І півріччям 2016 року, склало 143%. Надала інформацію про залишок на рахунках розпорядників коштів, як по загальному, так і по спеціальному фонду. Відзначила, що наразі залишається кредиторська заборгованість з виплати пільг та субсидій, яка складає біля 24.0 млн. грн.. Довела до відома депутатів, що проектом рішення про внесення змін до міського бюджету, пропонується передбачити надання головам квартальних та головам будинкових комітетів міста одноразової щорічної матеріальної допомоги у сумі 600.0 грн. кожному. У поточному році на цей вид допомоги необхідно буде спрямувати  27600 грн. 

Враховуючи необхідність своєчасного використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, комісія погодила додаткове включення до порядку денного сесії міської ради питання «Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2017 рік», а також внесення доповнення до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2017 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» щодо збільшення доходів міського бюджету на суму 15597.1 тис. грн. за рахунок  коштів державного бюджету, що передбачені місту для надання пільг та субсидій.

Депутат С.Бойко порушила питання стану виконання депутатських запитів, зокрема щодо демонтажу громадської вбиральні (район житлового будинку по вулиці Віктора Голого,81), що не придатна для використання, а також проведення робіт по асфальтуванню прибудинкових територій житлових будинків №81-85 по вул.. Віктора Голого.

Під час обговорення проекту рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення рідких побутових відходів спеціально спеціально обладнанами для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки», головним спеціалістом відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі О.Грінченко звернуто увагу присутніх на те, що даний документ слід детально вивчити, на предмет його віднесення до регуляторних актів,  та встановити, у разі необхідності,  належну процедуру його оприлюднення, обговорення та затвердження. Голова постійної комісії з питант охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко звернувся до головного інженера ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» В.Єрьоменка з запитанням щодо наявності Програми встановлення люків по місту та її виконання.

Начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін повідомив присутніх про необхідність зняття з розгляду сесії проекту рішення «Про передачу на баланс ОСББ «Будинок мрії-10» вартості робіт об’єкта завершеного будівництва» до вирішення питань по усуненню виявлених недоліків з реконструкції покрівлі будинку по вулиці Привокзальній,10.

Депутат міської ради С.Лєвінте ознайомив присутніх з проектами рішень «Про затвердження Міської програми громадського бюджету міста Знам’янки на 2018 рік» та «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янки», запросив присутніх прийняти участь в панельній дискусії «Впровадження Громадського бюджету – переваги для Знам’янки», що відбудеться 15.08.2017 року о 09.30 год. в залі засідань міської ради.

У роботі комісії взяли участь: – В.Мацко, О.Тітарєв, І.Микуляк, С.Лєвінте, О.Луц, С.Каратєєв, С.Бойко, О.Бойчук, перший заступник міського голови В.Загородня,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу
забезпечення діяльності 
міської ради     Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты